10 образів з балу VIVA!, які не залишили нас байдужими

Дружна родина ведучих телеканалу завітала на день народження зіркового глянцю з креативним подарунком

Поділитися:

З нагоди 13-го дня народження журналу Viva! було відкрито розкішний бал. На нього залюбки завітало багато зірок та гостей. Витончені сукні, сяючі прикраси та стильні аксесуари - зіркові гості вражали своєю елегантністю та вишуканістю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль випустила іменну червону помаду

До святкування приєдналися улюблені ведучі 1+1. На вечірку та на Viva-бал вони завітали з незвичайним подарунком, який став сюрпризом для команди журналу. Одна з зірок на небі віднині має назву «Viva! Ukraine». Ця зоря – одна з найближчих і найяскравіших, її можна побачити навіть з великих міст у бінокль – це наступна категорія зірок після видимих неозброєним оком. Оригінальний подарунок команда ведучих медіа-групи вручила у прямому ефірі прайм-таймового випуску ТСН.

«Viva! – найзірковіше мас-медіа в Україні. Що можна подарувати? Безперечно, тільки справжню зірку! І бажаємо, звісно, відкривати ще більше зірок не тільки в Україні, а й по всьому світу», - зазначив ведучий «ПроФутболу» на 2+2 Ігор Циганик.

«Недарма наш слоган – «Тільки справжні зірки», - подякувала головний редактор журналу Іванна Слабошпицька.

На святкування дня народження журналу завітали ведучі Сніданку з 1+1 Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Валентина Хамайко, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, ведучі 2+2 Олександра Лобода та Ігор Циганик.

На бал журналу Viva! також завітали учасники оновленого шоу Танці з зірками. Хореограф Олена Шоптенко обрала чорну сукню довжиною міді та короткі чобітки.

Суддя шоу Танці з зірками, балерина Катерина Кухар завітала на бал разом із чоловіком Олександром Стояновим. Танцюристка вбралася у чорну сукню із пишною спідницею та туфлі на високих підборах.   

Співачка Камалія одягнула маленьку чорну сукню і туфлі на високих підборах. 

Вперше журнал Viva! присвятив цілих чотири сторінки видання проекту Танці з зірками. На них потрапили Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко, Надя Дорофєєва та Женя Кот, Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова, а також Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. 

Прикула до себе увагу всіх присутніх діва української естради Тіна Кароль. Співачка вбралася в коротку облягаючу латексну сукню чорного кольору. Фірмова червона помада, глибоке декольте, ідеальна укладка та високі підбори - Тіна посміхалася та позувала для фотографів. 

Подробиці розкішного балу Viva! дізнайтеся у новому випуску Світського життя із Катериною Осадчею вже в суботу о 23:10. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 образів Тіни Кароль з туру Інтонації, від яких неможливо відірвати погляд