10 секретів для пишних дівчат, щоб виглядати на фото розкішно

10 секретів, знаючи які пишнотіла дівчина виглядатиме на фото по-голлівудськи
instagram.com/tatjanamackevich

Правильне позування зробить фото неймовірним

Поділитися:

Після першого випуску проекту Модель XLУчасниці Модель ХL підкорили суддів дефіле у купальниках (фото) не залишилося сумнівів, що дівчата із пишними формами виглядають на подіумі та фото неймовірно. Кожна може створити красивий знімок та виглядати на ньому ідеально, дізнавшись кілька секретів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча: «У дівчат plus size більше перспектив, ніж у стандартних моделей»

1. Не притискати руки до тіла. Якщо ви елегантно триматимете руку на талії, позуючи для фото, це допоможе зробити ефект тонких та витончених рук.

2. Злегка розставити ноги. Простір між ногами є ознакою гарної та збалансованої фігури. Таким чином, на фото ваші ніжки виглядатимуть стрункішими.

3. Витягнути шию. Аби підборіддя виглядало на фото елегантно, варто трішки витягнути шию та злегка підняти голову вгору. 

4. Зменшити талію та бедра. Плавний прогин тіла на фото допоможе зменшити талію та стегна. Поверніться вбік та вигніть стегна в сторону. Положіть руку на талію. 

5. Правильно прогнути спину. Для того щоб отримати красиве фото спини, варто добре прогнути тіло. Прогніть плече та стегна назад, таким чином, шкіра виглядатиме пружною та розгладженою.

 6. Зробити живіт плоским. Аби уникнути появ складок на животі під час фотосесії, випрямляйте спину та ноги. Крім того, доречним буде нагнути тіло вбік. Так, навіть у сидячому вигляді, ваш живіт виглядатиме стрункішим.

7. Вирівняти спину. Позуючи сидячи, завжди тримайте спину рівно. Правильна осанка зробить ваше фото ще привабливішим. 

8. Схрестити ноги. Фото у повний ріст виглядатиме витонченішим, якщо ви схрестите ніжки. Ваше тіло матиме плавні переходи. 

9. Вибрати правильний ракурс. Жінкам із пишними формами не рекомендують фотографуватися в профіль. Станьте злегка боком до камери і перенесіть вагу на одну ногу. Таким чином, ви максимально підкреслите усі свої переваги. 

10. Підкреслити лінію грудей. Поза впівоберта найкраще підкреслить красу вашого декольте. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя проекту Модель XL Тетяна Мацкевич: Потрібно перетворювати дефекти в «ефекти»