10 виступів учасників Голосу. Діти, які підірвали соцмережі

Пригадаймо найяскравіші виступи маленьких співаків

Поділитися:

Напередодні прем’єри Голосу. Діти-4 кортить пригадати найкращі виступи юних співаків. Вони дивували, наполегливо тренувалися та робили усе можливе заради перемоги. Пісні у їхньому виконанні назавжди увійдуть в історію талант-шоу. Пропонуємо пригадати 10 найпопулярніших виступів учасників Голосу. Діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча та Горбунов відсвяткували 8 місяців сина

ЕЛІНА ІВАЩЕНКО. Дівчинка із неповторним вокалом на сліпих прослуховуваннях заспівала пісню «За лісами горами» і розвернула усі тренерські крісла. Еліна вирішила стати частиною команди Тіни Кароль і згодом отримала омріяну перемогу у шоу, гідно пройшовши через усі випробування. Дівчинка продовжує активно займатися сольною кар’єрою. Еліна виступила у фіналі шоу Танців з зірками із піснею «1944» і вразила усіх майстерністю свого виконання.

АНАСТАСІЯ БАГІНСЬКА. У 7 років мініатюрна співачка вирішила взяти участь у такому великому проекті і пройшла непростий шлях. Її лагідний голос і тонка душа вразили глядачів до сліз, однак Насті так і не вдалося дійти далі сліпих прослуховувань. Вона дуже перехвилювалася і , здавалося, могла втратити голос. Після двох років ретельної підготовки Настя Багінська повернулася на улюблене співоче шоу країни і підкорила серця одразу двох тренерів. Маленьке руде сонечко, як її ніжно називав тренер Потап, потрапила у суперфінал, проте поступилася перемогою підопічному Тіни Кароль Роману Сасанчину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дитячому Євробаченні Україну представлятиме учасниця «Голос. Діти»

ОЛЕКСАНДРА МИРОНЕНКО

Виступ на «сліпих прослуховуваннях» Олександри Мироненко з піснею Христини Соловій «Тримай» зібрав близько 2 млн. переглядів. Зірковий тренер дівчинки MONATIK, і сотні телеглядачів були зворушені ніжним виконанням юної артистки. Наставник дівчинки MONATIK зізнався, що він закохався у голос Олександри Мироненко.

ЄЛИЗАВЕТА ВОЛОЩЕНКО

Юна співачка виступила з піснею Whitney Houston «I have nothing» на «сліпих прослуховуваннях» проекту Голосу. Діти-3. На «сліпих прослуховуваннях» Єлизавета потрапила до команди Тіни Кароль. Мама дівчинки пішла з сім’ї та не спілкується з донькою, а своєю участю у проекті Єлизавета хотіла показати мамі, що може подолати усі труднощі та досягати успіхів без її допомоги.

ВЛАД ФЕНІЧКО - суперфіналіст вокального шоу Голосу. Діти-3. Хлопець на сліпих прослуховуваннях виконав хіт «All of me» і потрапив у команду MONATIKа. Його назвали майбутнім української музики та фаворитом усіх дівчаток.

ОЛЕКСАНДР ПОДОЛЯН. Олександр Подолян родом із села Гибалівка Шаргородського району Вінницької області. Односельчани називають юнака «шаргородським діамантом» за його милозвучний голос. 12-річний учасник шоу Голос. Діти Олександр Подолян неабияк вразив виконанням «пісні за життя» «Ніч яка місячна».

АНДРІЙ БОЙКО. На етапі «сліпих прослуховувань» юний співак потрапив до команди MONATIKа. У «боях» Андрій Бойко змагався за місце у півфіналі з Анною Вороновою та Дар'єю Остапук, виконуючи пісню Тіни Кароль «Сдаться ты всегда успеешь». За крок до фіналу хлопець застудився, однак все ж зміг гідно виступити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб співати, фіналіст«Голос. Діти 3» Андрій Бойко пішов проти волі батьків

НАТАЛІЯ БЕРЕСТ. На перших секундах свого виступу в Голос. Діти-3 Наталія Берест розвернула до себе крісло Тіни Кароль. Дівчина так чисто заспівала пісню «Ой, люлі-люлі, налетіли гулі», що її голос оцінили всі тренери, а глядачі, мов зачаровані, насолоджувалися вокалом маленької україночки.

ТАЛІ КУПЕР. 9-річна дівчинка мріяла довести, що нічим не поступається своїй сестрі, відомій на батьківщині співачці Емілі. Талі Купер співає з 4-х років. На сцені вокального шоу дівчинка виконала пісню тренера Голосу країни-7 Джамали «History repeating», чим з перших нот вразила Потапа і MONATIKа. Тренери одночасно натиснули на кнопки, а Тіна Кароль не змогла всидіти у своєму кріслі і почала танцювати. Дівчинка обрала команду Потапа.

РАФФАЕЛЕ ПАПАДІА. Харизматичний італієць Раффаеле Пападіа з перших секунд першого виступу зачарував Тіну Кароль своїм голосом і впевнено зайняв місце в її команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Команді Тіни Кароль відствяткували весілля

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва стала блондинкою та просить її не тролити