1+1 покаже новий турецький серіал Наречена зі Стамбула

На тебе чекає захоплива історія.

Поділитися:

24 червня о 17:10 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового турецького серіалу Наречена зі Стамбула про історію кохання юної красуні Суреї та відомого бізнесмена Фарука.

За сюжетом серіалу, Сюрейя та Фарук із першого погляду закохуються та невдовзі одружуються. Але світлому щастю двох людей заважають вороги Фарука і навіть рідні люди. Сім'я чоловіка не хоче миритися з тим, що їхня невістка з бідної родини. Головну героїню Сюрейю чекають складні випробування, образи, приниження та зради. Та всі життєві негаразди, а також ненависть матері чоловіка, дівчина спробує здолати за допомогою своєї щирості та любові.

Ролі двох закоханих в серіалі виконали Асли Енвер (Сюрейя) і Озджан Деніз (Фарук).

Цікаво, що сценарій серіалу заснований на реальних подіях, які були описані в книзі турецького письменника-психіатра Гюльсерена Будайіджіоглу під назвою Повернись до життя. Але сценаристи все ж дещо осучаснили історію та змінили психотип головної героїні – додали їй мудрості та зваженості.

Режисером проекту став Зейнеп Гюнай, який також працював над усіма улюбленим проектом Величне століття. Нова володарка. Українська прем'єра цього серіалу відбулася восени 2018 року на 1+1.

Варто зазначити, серіали турецького виробництва залишаються особливо популярними серед аудиторії 1+1, приваблюючи глядачів сюжетом, який завжди розгортається навколо боротьби за справедливість, щастя та кохання.