1+1 покаже перший в історії «Ліги Сміху» Кубок чемпіонів

1+1 презентує перший в історії «Ліги Сміху» Кубок чемпіонів | 1+1

Буде весело.

Поділитися:

У п'ятницю, 27 вересня, о 20:25 телеканал 1+1 покаже перший в історії шоу «Ліга Сміху» Кубок чемпіонів. Ведучий «Ліги Сміху» Євген Кошовий, який у попередніх сезонах був одним із тренерів, розповів, як виникла така ідея:

«За ці чотири сезони в нас накопилося достатньо чемпіонів і володарів Літнього Кубка. Настав час з'ясувати, хто з них найкрутіший».

Варто відзначити, що команди зіграють у тих золотих складах і з тренерами, з якими вони увійшли в історію «Ліги Сміху». В ефірі ми побачимо виступи наступних конкурсантів: «Прозорий гонщик», «Загорецька Людмила Степанівна», «Стоянівка», «Луганська збірна», «Відпочиваємо разом» і «V.I.P Тернопіль».

Хлопці з тандемів «Луганська збірна» та «Відпочиваємо разом» пішли на радикальні зміни для того, щоб їхньому тренеру Олені Кравець було комфортніше виступати в чоловічому колективі. Вони вийшли в несподіваних образах. А чи сподобалася Олені Кравець пародія на комедійне шоу «Жіночий Квартал», дивіться вже в цю п'ятницю.

До слова про несподівані образи, сама Олена Кравець вийшла на сцену Кубка чемпіонів у ролі Наталії Могилевської з імпровізованим стендап-шоу.

«Милі дівчата, думаю, у всіх була ситуація, коли на великому заході ви випадково зустріли свого колишнього. Він сидить, вдає, що не помічає. І як на зло, організатори садять вас за сусідні столики. Так ось, я хочу, щоб ти знав — я завжди симулювала ча-ча-ча», — пожартувала Кравець, звертаючись до Влада Ями.

Команда «V.I.P Тернопіль» уявила екскурсією для іноземних туристів після виходу серіалу «Чорнобиль»:

«Подивіться, яка розруха. П'ятиповерхівка повністю заросла. Тут час, здається, зупинився. Ого, двоголова собака. Так-так, а це тільки Жмеринка», — пожартували хлопці.

До тренерського складу «Ліги Сміху» Кубок чемпіонів увійшли: Ігор Ласточкін, Юрій Горбунов, Оля Полякова, Олена Кравець та Сергій Сивохо. Судити команди будуть: Гарік Бірча, Станіслав Боклан, Юрій Ткач, Влад Яма та Наталія Могилевська.

Наступною грою, показаною в ефірі телеканалу 1+1, стане ⅛ фіналу «Ліги Сміху». А ось побачити команди нинішнього сезону наживо глядачі зможуть на зйомках наступних ігор «Ліги сміху», які пройдуть у Києві зовсім скоро — 4 і 5 жовтня в МЦКМ «Жовтневий».

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.