1+1 створив анонімний онлайн-щоденник для підлітків

Школа
1+1 презентував онлайн-щоденник для підлітків

Проект допоможе підліткам говорити про свої переживання та проблеми анонімно.

Поділитися:

Телеканал 1+1 презентував спеціальний проект для українських підлітків – анонімний онлайн-щоденник «Тільки нікому не кажи». У ньому кожен може написати листа тому, кому не може висловити свої переживання у реальному житті.

Таким чином підлітки зможуть говорити про свої проблеми, навчаться ділитися власними емоціями, а батьки зрозуміють, чим насправді живуть сучасні діти та навчаться краще їх розуміти.

На створення анонімного онлайн-ресурсу «Тільки нікому не кажи» телеканал надихнув резонанс серед школярів, який спричинив перший україномовний серіал Школа, знятий на основі реальних історій із життя сучасних підлітків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Viber з’явилися стікери з акторами серіалу Школа

Прихильники серіалу стали писати акторам про свої життєві проблеми та найболючіші теми, які піднімаються у «Школі». Як виявилось, найчастіше українські підлітки страждають від знущання в навчальних закладах, невзаємного кохання, непорозумінь з вчителями та батьками, шкідливих звичок. Про свої проблеми школярі часто бояться розказати батькам та друзями, проте, можуть анонімно висловитись на сайті «Тільки нікому не кажи».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обережно: шахраї за гроші обіцяють дати роль у серіалі Школа

Наразі на порталі є три розділи: «Те, що турбує», «Вдячність» та «Школа моєї мрії», до яких розподіляються усі листи, які надходять від користувачів. На сайті вже з’явилися перші листи підлітків, у яких вони відверто розповідають про власні душевні переживання. Так, в одній з історій дівчина зізналася, що закохалась у викладача біології, ще одна учениця розповіла про булінг зі сторони старшокласників, які знімають приниження на телефон, а інша школярка поділилась почуттями до хлопця своєї найкращої подруги.

Актори серіалу «Школа» Ірина Кудашова, Олександр Петренко, Ліза Василенко, Анна Трінчер та інші також підтримали ініціативу телеканалу «1+1» і закликали глядачів серіалу «Школа» ділитись своїми переживаннями, адже важливо чесно і відверто говорити про те, що відбувається у сучасній школі, робити висновки та шукати шляхи вирішення болючих проблем.

Дивіться другий сезон серіалу Школа. Недитячі ігри з понеділка по четвер о 20:30 на 1+1.

Новини по темі