1+1 запускає новий кулінарний проект із відомим ведучим

На кухні шоу є місце не лише приготуванню десертів, а й гумору та цікавим випробуванням.

Поділитися:

Телеканал 1+1 починає роботу над новим реаліті Король десертів, у якому найталановитіші кондитери України змагатимуться у створенні кулінарних шедеврів.

Наразі триває кастинг, у якому можуть взяти участь і професіонали, і початківці кулінарної справи, заповнивши форму на сайті каналу 1+1. Учасниками проекту стануть 8 кондитерів, які обожнюють готувати та мають хист до створення витончених страв.

У реаліті кулінари проходитимуть випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів та доводячи свій талант та майстерність. Обирати найкращого кондитера України будуть професійні судді, імена яких поки що тримаються у таємниці. Ведучим проекту Король десертів стане Володимир Остапчук, який захопився кулінарією після народження другої дитини, сина Евана-Олександра. Ведучий активно допомагає дружині на кухні, а приготування страв вже стало його новою пристрастю.

Володимир зізнався, що на кухні нового проекту знайдеться місце не лише приготуванню десертів, але і гумору та цікавим випробуванням:

«У моїй родині, як і в будь-якій українській сім’ї, завжди було так: “Як тато сказав, так по-маминому і буде". Так було до народження Остапчука-молодшого кілька місяців тому, доки я не відкрив у собі ще одну любов і хобі - кулінарію. Ви б бачили, які я навчився робити пенкейки і десерти. Мммммм. Звичайно ж під чуйним керівництвом дружини і 5-річної доньки Емілії. Взагалі, як людина, яка вперше обпекла пальці й спалила не один корж, можу сказати, що кухня - це більш ніж місце приготування їжі, на кухнях розказують найбільші секрети, шепочуться і зізнаються в почуттях. І як же приємно, що кухня стане новою сценою для мене, як ведучого. Не можу розкрити всього, але точно скажу: вас чекають емоції, пристрасті і гумор. Хоча насправді, це всього лише наша велика кухня, куди ми запросимо мільйони українців». 

Виробництвом проекту займається Final Cut Media. Прем’єра нового реаліті відбудеться на 1+1 вже цього року.