3 особливі виступи Андрія Хайата, що зробили його чвертьфіналістом Голосу країни-9

Голос країни
Виступи Андрія Хайата на Голосі країни-9

Пригадуємо успішні номери підопічного Тіни Кароль.

Поділитися:

Учасник , підопічний Тіни Кароль Андрій Хайат щоразу вражає українців своєю харизмою і неймовірним вокалом. Андрій успішно виступив у нокаутах 9 сезону співочого шоу і готовий поборотися за перемогу у чвертьфіналі. Напередодні прямих ефірів Голосу країни пригадаймо найяскравіші виступи Андрія Хайата, що дозволили йому зробити ще один крок до своєї мрії. 

Пісня "В кінці греблі шумлять верби" у виконанні Андрія Хайата на сліпих прослуховуваннях вокального шоу розвернула усі тренерські крісла!

У вокальних боях Андрій Хайат зійшовся із Гульназ Хасановою. Пара заспівала пісню "Равнодушие" Мальбек ft. Сюзанна. Після виступу Тіна Кароль дала шанс Андрію і запросила хлопця у нокаути. А MONATIK зазначив, що Андрій має особливу манеру виконання, і її можна впізнати з мільйонів. 

Потрапивши у нокаути, Андрій Хайат вирішив виступити із піснею "Летить галка через балку". Номер Хайата був до вподоби усім суддям проекту, тож Тіна Кароль посадила співака на перше крісло. Таким чином, зірковий наставник забезпечила своєму підопічному вихід у прямі ефіри шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хайат: Інтерв’ю з учасником Голосу країни-9

Новини по темі