4 весілля: учасниці проекту встановили відразу два рекорди

4 весілля: учасниці проекту встановили відразу два рекорди

4 веслілля: сьогодні у ефірі особливий випуск

Поділитися:

У вівторок 23 лютого о 22.00 телеглядачі 1+1 побачать особливий випуск найвеселішого романтичного реаліті-шоу 4 весілля, в якому було поставлено відразу два рекорди в історії проекту.

Кожне весілля - у своєму оригінальному стилі, в якому змішалися найсміливіші бажання наречених, їх безмежна уява і завзяте прагнення до перемоги. Справжнє козацьке весілля у Дніпропетровську з кіньми, шароварами і українськими стравами, весілля завзятих мандрівників з Києва в стилі "тревел", де замість короваю молодята розрізали колоду, весілля в Херсоні з рожево-салатовим дрес-кодом і церемонія у Вінниці, де було все - від золотого "Мерседесу" до поросяти на мангалі, - все це телеглядачі 1+1 побачать сьогодні о 22.00.

Серед героїв четвертого випуску ювілейного п'ятого сезону 4 весілля будуть молодята, які поставили рекорд в історії проекту за тривалістю стосунків. Яна і Михайло з Вінниці разом 9 років, і за цей період вони жодного разу не посварилися. А ось наречена з Києва на ім'я Гузель здивувала знімальну групу кількістю поміряних весільних суконь - їх було цілих 63. Такої кількості речей не приміряла жодна наречена за всі п'ять сезонів 4 весіль.

Нагадаємо, за умовами проекту, чотири наречені протягом місяця відвідують весілля одна одної і виставляють оцінки за красу весільної сукні, оригінальність місця проведення, різноманітність меню і загальне враження від свята. Та наречена, чиє весілля отримає більше балів, проведе свій "медовий місяць" в теплій країні.

4 весілля. 5 сезон – випуск 3 від 16.02.2016 – у Рені, Миколаєві, Полтаві, Ужгороді можна подивитися просто зараз.

Читайте також: Історії кохання учасників 4 весілля, що об'єднали різні народи світу