4 виступи Рафі Хейтама, які зробили його півфіналістом Голосу країни-9

Голос країни
Найяскравіші виступи півфіналіста Рафі Хейтама (відео)

Світові хіти у виконанні «оманського принца».

Поділитися:

Гість з далекого Оману, Рафі Хейтам, став одним з вісімки півфіналістів дев’ятого сезону Голосу країни. Рік тому хлопець звільнився з банку, керуючись покликом своєї душі — стати співаком. Зараз він працює в караоке-клубах та іноді виступає разом з друзям із власною шоу-програмою.

Незважаючи на те, що народився Хейтам в іншій країні, він захоплюється нашою колоритною музичною культурою та планує продовжувати свій творчий шлях саме в Україні. Напередодні другого прямого ефіру Голосу країни-9 згадаємо виступи Рафі Хейтама, завдяки яким він став півфіналістом.

Для сліпих прослуховувань 24-річний талант обрав запальну пісню зі східними мотивами Habibi. Одразу два тренери запропонували Рафі місце в своїй команді, але він обрав Dan Balan. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у півфінал Голосу країни-9

На етапі вокальних боїв Рафі змагався зі своїм конкурентом Сергієм Костецьким. Виконавці разом заспівали хіт Aicha, однак саме «оманський принц» вразив тренера найбільше. 

Наступнили стали «нокаути». Рафі Хейтам виступав останнім у команді Dan Balan і отримав від тренера місце на четвертому стільці. Гіоргі Дарахвелідзе залишив проект, а Рафі пройшов у чвертьфінал. 

У першому прямому ефірі Хейтам зачарував не лише своїм співом ліричної композиції Desert Rose, а й яскравим номером. Dan Balan довго вагався, але врешті-решт віддав місце у півфіналі саме Рафі. 

Дивіться півфінал Голосу країни-9 вже цієї неділі, 14 квітня о 21:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов зізнався, за кого вболіває на Голосі країни-9

Новини по темі