5 яскравих виступів Вікторії Олійник, які зробили її фіналісткою Голосу країни-9

Голос країни
Найкращі виступи фіналістки Голосу країни-9 Вікторії Олійник

Шлях на проекті неймовірної учасниці з команди MONATIKa.

Поділитися:

Вчора, 14 квітня, глядачі побачили довгоочікуваний півфінал Голосу країни-9. Тренери та українці визначили четвірку фіналістів, які змагатимуться за перемогу вже цієї неділі. У команді MONATIKa це — амбітна Вікторія Олійник, яка ще на початку сказала, що бачить себе переможницею вокального шоу.

Під час вибору наосліп учасниці не вдалося самостійно вийти на сцену Голосу країни. Напередодні Вікторія послизнулася… і зламала ногу. Але це не завадило дівчині запалити залу хітом переможниці Євробачення-2018 Нетти Барзілай — Toy.

До 19-річної вокалістки розвернулися два тренери — MONATIK і Потап. Вікторія Олійник обрала команду Дмитра.

На етапі вокальних боїв Вікторія Олійник виступала разом зі своєю конкуренткою — Вікторією Уваровою. Дівчата заспівали пісню Bitanga, але далі пройшла лише одна учасниця. MONATIK дав шанс Вікторії Олійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відоме ім'я другого тренера Голосу. Діти-5

Під час нокаутів Вікторії вдалося вразити як глядачів, так і тренерів. Адже спів дівчини так сподобався MONATIKу, що наставник навіть попросив дозволу змінити правила шоу. Врешті-решт Вікторія Олійник зайняла місце Анни Волобуєвої.

У першому прямому ефірі Голосу країни-9 учасниця вперше самостійно вийшла на сцену — їй зняли гіпс. Майстерне виконання хіта Sia — California dreamin подарувало Вікторії місце у півфіналі вокального шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у фінал Голосу країни-9

За крок до фіналу Вікторія Олійник приміряла кардинально інший образ. Замість драйвових танцювальних композицій дівчина вперше обрала ліричну і ніжну українську композицію Соколята. Тренер MONATIK не стримав сліз, і учасниця пройшла у фінал Голосу країни-9.

Не пропустіть останній прямий ефір, грандіозний фінал Голосу країни-9 цієї неділі, 21 квітня!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Амбіційна Вікторія Олійник впевнена у своїй перемозі на Голосі країни-9

Новини по темі