5 беззаперечних причин переглянути серіал «Великі Вуйки»

ТОП-5 причин переглянути серіал «Великі Вуйки» | 1+1

Ти захочеш побачити кожну серію.

Поділитися:

14 жовтня на телеканалі 1+1 о 21:45 відбулася прем'єра найочікуванішої осінньої комедії – серіалу «Великі Вуйки». Це пригодницька історія про гуцулів з культового «Останнього москаля», які в новій сюжетній лінії підкорюватимуть столицю України.

А поки ви побачили лише декілька кумедних ситуацій, у які втрапили головні герої, ми розповімо, що ж на них чекає далі. І, врешті-решт, назвемо мінімум 5 причин, чому варто додивитися «Великі Вуйки» до кінця…

#1 Разом з гуцулами ти прогуляєшся визначними пам'ятками столиці

Для Івана Петрука (Юрій Горбунов), сільського голови Микитюка (Володимир Горянський), місцевого бізнесмена Штефка (Назар Задніпровський), кума Боді (Володимир Ніколаєнко), його дружини Марійки (Наталія Корецька) і продавчині Ірки (Лілія Ребрик) Київ стане справжнім відкриттям.

Ще б пак, адже з невеликого карпатського селища вони потраплять у найбільше українське місто: дорогі бутики, вишукані ресторани, переповнене людьми метро і знамениті київські затори.

За словами креативного продюсера серіалу Юрія Горбунова, для столиці в серіалі відведена ​​окрема роль: команда, яка працювала над проектом, хотіла показати Київ кожному глядачеві та запросити його прогулятися найвідомішими локаціями разом із героями.

Саме тому зйомки серіалу проходили на Майдані Незалежності, Хрещатику, Софіївській площі та Річковому вокзалі. Втім, знайомство вуйок з Києвом розпочнеться зі славнозвісного залізничного вокзалу, який, зазвичай, першим зустрічає всіх приїжджих.

Цікаво, що для однієї зі сцен знімальній групі довелося перекрити частину руху на Подолі. А все заради того, щоб влаштувати імпровізовану пробку з понад п’ятдесяти машин на Андріївському узвозі.

#2 На зйомках актори ностальгували і згадували свої історії підкорення столиці

Під час створення серіалу сценаристи надихалися власними курйозними випадками, які з ними відбувалися в Києві. Когось обдурили на вокзалі, хтось запізнювався через затори на важливі зустрічі, а хтось зустрічав кохання у найбільш неочікуваних місцях.

Актори також не залишалися осторонь – згадували, як підкорювали столицю. Так, Лілія Ребрик розповідає, що колись вона точно так само, як її героїня Ірка, приїхала сюди з рідних Чернівців:

«У столиці люди закриті, бояться відкриватися і бути щирими. Тут не всі витримують і виживають. Ти повинен бути сильним, уміти за себе постояти. Київ загартовує. Зрозуміло, що столиця не може прийняти всіх. Але мені здається, це нормально, що люди більш закриті, але впевнено йдуть до своїх цілей. Тут немає таких звичаїв, як у селах, коли двері в будинок завжди відчинені. І якщо ти приготував млинці, до тебе приходять у гості всі сусіди. Я ж у Києві такого не зустрічала», – ділиться спогадами акторка.

«Люблю Київ, він мене прийняв одразу. Я знаю Київ краще, ніж більшість корінних киян», – каже Наталя Корецька, яка переїхала з Харкова до Києва понад 20 років тому.

А Юрій Горбунов завжди пам’ятатиме, як його вперше обдурили на київському вокзалі:

«У 17 років я приїхав до Києва вступати до театрального інституту, і це була моя перша пригода у столиці. На вокзалі до мене та друзів підійшли хлопці та сказали, що кожен, хто приїжджає до Києва, повинен купити звичайні листівки із його зображенням, аби стати корінними киянами. Одна штука коштувала три рублі – і ми їх придбали. А потім побачили, що в кожному кіоску такі самі коштували три копійки», – розповідає Горбунов.

І додає:

Я ще тоді я закохався в Київ. Тому все, що відбувалося зі мною, сприймав з великим зацікавленням і задоволенням. Як, власне, і сьогодні.

#3 Гаряча парочка зі «Скаженого весілля» тепер у «Великих Вуйках»

Також у спін-офі з’являться й нові персони, яких вуйки зустрінуть у столиці. До прикладу, Оля та Ашот зі «Скаженого весілля», яких зіграли Інна Приходько і Арам Арзуманян.

Щоб відійти від минулого амплуа, акторам довелося кардинально змінити зовнішність: Інна перефарбувала волосся в рудий колір, тимчасом як Арам поголився налисо. Річ у тім, що на екранах вони знову грають закохану пару, але в образах студентської подруги Олени та її хлопця Ашота.

#4 Юрій Горбунов закохається в Надію Мейхер

Гуцул Іван Петрук, з яким глядачі познайомилися в «Останньому москалеві», запам'ятався глядачеві скромністю та страхом перед жінками. І хоча він закохався в Галу, другий сезон закінчився втечею Івана прямо з-під вінця.

Іван навіть не підозрює, що у Києві в його серце увійде нова жінка – співробітниця «Укрзалізниці», яку, за іронією долі, звати Галина. Її зіграла відома співачка й телеведуча Надія Мейхер – і це перша роль зірки в комедійному серіалу.

Артистка зізнається, що давно мріяла спробувати себе саме в такому жанрі:

«У серіалі «Великі Вуйки» майже в кожного героя є своя родзинка, над якою можна посміятися. Моя героїня не виняток – вона також потрапляє в комічні ситуації. Галина – жінка самотня, у неї немає ні сім’ї, ні дітей, хоча їй вже близько сорока. Вона давно втратила надію на те, що побудує серйозні стосунки, та й взагалі у кохання. Але, схоже, доля приготувала їй несподіваний подарунок», – розповідає Надія Мейхер про свою героїню.

Ще під час зйомок серіалу фанти активно обговорювали пару Горбунов Мейхер. А на питання, чи є між ними пристрасть, і як відреагувала на творчий тандем Катя Осадча, Надія інтригує:

Я вам скажу, що вона не просто нас не ревнує – вона нас благословила! Але подробиці глядачі побачать вже в серіалі «Великі Вуйки.

#5. Михайло Поплавський – міністр інфраструктури, а Женя Кот – коуч з амурних справ.

Майже в кожному епізоді ти побачиш зірок українського шоу-бізнесу: Ігоря Ласточкіна, Катерину Осадчу, Руслана Сєнічкіна.

Прима-балерина Катерина Кухар зіграє роль циганки, яка наворожить гуцулам удачу.

Шоумен Дмитро Коляденко залишиться у своєму звичному амплуа та зіграє столичного модника. Гурт ТНМК заспіває на корпоративі, а народний артист України Михайло Поплавський приміряє роль міністра інфраструктури, до якого так прагнуть потрапити вуйки.

«Майстерний Дон Жуан, який вчить жінок протистояти чоловічим маніпуляціям. А паралельно сам спокушає дівчат», так описує свою роль Женя Кот.

Танцівнику, хореографу та учаснику проекту «Танці з зірками» довелося освоїти нову професію, щоб перевтілитися в коуча у тренінговому центрі для жінок, адже до іменитого тренера-спокусника звернуться Ірка і Марічка.

За словами знімальної команди, Жені легко далася ця роль. Він так майстерно спокушав жінок в кадрі, що ніхто не зрозумів – це була гра чи реальна історія.

Та якщо ми вже заговорили про амурні справи, тоді стеж за новою рубрикою 1plus1.ua «Перший раз із Ясею» та пізнавай усі тонкощі кохання. 

Отож вмикай серіал «Великі Вуйки» з понеділка по четвер о 21.45, аби не пропустити найцікавіші пригоди гуцулів у столиці!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. «Вона мене з собою познайомила»: Назар Задніпровський розповів про наполегливу кохану
  2. Сміливо: Осадча дозволила Горбунову поцілуватися з Мейхер
  3. Гурт ТНМК презентував драйвовий саундтрек до серіалу «Великі Вуйки»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.