5 б’юті-порад, які згодяться восени

Як доглядати за шкірою восени
katie.one

Корисні рекомендації, які допоможуть покращити стан шкіри та загальне самопочуття.

Поділитися:

Прихід осені передбачає собою різку зміну температури, авітаміноз, депресію, сухість шкіри та волосся. Аби тримати себе у гарній формі та зберегти власну красу, потрібно готуватися до холодної пори завчасно. До вашої уваги список важливих для краси справ, які варто виконати на початку осені. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів харчування, які змінюють ваше обличчя

ПРИДБАТИ ЯКІСНИЙ ЖИВИЛЬНИЙ КРЕМ 

З початком осені варто переглянути свою косметичку і відкласти зволожуючі креми на тепліші часи. Тепер шкіра обличчя потребує більшого живлення, аби залишатися сяючою та здоровою. Радимо також пити 2 л води на день. Пам’ятайте, що підтримка водного балансу - запорука здорової та сяючої шкіри. Корисно також випивати склянку теплої води з лимоном натщесерце. Вона лагідно будить наше тіло і готує нас до активного дня. 

@lorealskin

СПАТИ НЕ МЕНЬШЕ 8 ГОДИН НА ДЕНЬ

Для того щоб шкіра мала милий рум’янець та здоровий вигляд, потрібно спати не менше 8 год. на добу. Аби налагодити свій режим сну, створіть для себе спокійну та розслабляючу атмосферу і лягайте спати та прокидайтеся в один і той самий час. Не пийте багато води на ніч та сідайте вечеряти за 4 години до сну.

НЕ ПЕРЕСУШУВАТИ ВОЛОССЯ 

В осінню пору не варто забувати й про догляд за волоссям. Вітер, дощ та холод провокують пересушення, тож волосся страждає від нього не менше, ніж наша шкіра. Регулярно користуйтесь олією для волосся, а замість кондиціонеру використайте живильну маску. Крім того, намагайтесь менше користуватись феном. Якщо дозволите волоссю висихати самостійно бодай протягом 2 тижнів, одразу помітите позитивний ефект - сяйво та слухняність. 

@tanya.gubenko

ПРОЧИТАТИ МОТИВУЮЧУ КНИГУ 

Аби не впасти в осінню депресію, варто знайти для себе нові розваги. Найкласичніша з них - прочитання книги, на яку давно не вистачало часу. Хороша книга подарує натхнення та мотивацію досягати нових висот!

@daphnemodeandthecity

З’ЇЗДИТИ У ПОДОРОЖ 

А для тих, хто не встиг відпочити влітку, останнім пунктом у списку краси стане незабутня осіння подорож. Навіть маленька мандрівка здатна подарувати новий заряд енергії та неймовірні враження. Швидше пакуйте валізи та вирушайте у яскраву подорож!

@katie.one

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил жінок, які мають ідеальну шкіру