5 фактів про турецьку красуню Берен Саат, які вас вразять

Найцікавіші подробиці з життя і творчості зірки серіалу Величне століття. Нова володарка.

Поділитися:

На телеканалі 1+1 вже незабаром відбудеться прем’єра турецької історичної гостросюжетної драми Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії (Кесем). Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії. 

Роль величної Кесем-султан зіграла відома турецька акторка Берен Саат, що прославилася головними ролями у серіалах «У чому вина Фатмагюль» та «Заборонене кохання». Аби познайомити вас ближче, ми підготували добірку з найцікавіших фактів із біографії та відкрили секрети особистого життя акторки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому серіалі на 1+1 глядачі знову побачать відтворений палац Топкапи

1. Берен Саат вільно володіє іспанською та англійською мовами. Дівчина народилася в Анкарі. Її батьки не були творчими, тому після школи Берен вступила на факультет менеджменту. Майбутня акторка також з дитинства захоплювалася вокалом. 

 

A post shared by Beren Saat (@berenn_saat) on

 

 

A post shared by Beren Saat (@berenn_saat) on

2. За студентських часів Берен відчула потяг до творчості. Вона почала брати участь у різноманітних конкурсах, у яких впевнено завойовувала перемоги. Після цього зірка дебютувала на турецькому телебаченні, а згодом на неї посипалися пропозиції знятись у головних ролях турецьких серіалів. 

 

A post shared by Beren Saat (@berenn_saat) on

3. Берен Саат двічі ставала володаркою найпрестижнішої премії Туреччини в галузі кіно «Золотий метелик». Справжній успіх до акторки прийшов після її ролі у серіалі «Заборонене кохання». Після цього Берен отримала головну роль у серіалі «У чому вина Фатмагюль» та знялась у декількох рекламах для відомих світових брендів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіночі образи у серіалі Величне століття. Нова володарка 

4. Берен Саат знімалась у фільмі разом із голлівудською акторкою Монікою Белуччі. Крім того, турецька акторка знялась в американському серіалі «Помста». Після цього Берен отримала запрошення на головну роль у серіалі Величне століття. Нова володарка. Після зйомок Берен вирішила зробити паузу у творчій кар’єрі і прагнула якнайшвидше стати мамою. 

5. Найбільше кохання Берен підштовхнуло її до початку акторської кар’єри. В своїх інтерв’ю акторка неодноразово заявляла, що найбільшим її коханням був хлопець Ефе, однак чоловік помер у лікарні після аварії в 2004 році. Берен мала 2-річний роман із відомим турецьким режисером. Їх також приписують стосунки із головними героями серіалів «У чому вина Фатмагюль» та  «Заборонене кохання». У 2014-ому в Лос-Анджелесі Берен вийшла заміж за турецького співака Кенана Догулу. 

 

A post shared by Beren Saat (@berenn_saat) on

 

 

A post shared by Beren Saat (@berenn_saat) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів краси від східних жінок