5 фільмів для перегляду всією родиною

5 фільмів для сімейного перегляду

Ці кінострічки для всієї родини варто переглядати ввечері, зібравшись разом у затишній вітальні.

Поділитися:

Ми відібрали 5 найцікавіших кінофільмів для теплого сімейного вечора.

Читайте також: 10 найкращих романтичних фільмів усіх часів.

Ми купили зоопарк

Комедія про людяність.

За сюжетом фільму, у журналіста Бенджаміна Мі померла кохана дружина. У нього залишилось двоє дітей: семирічна донька-розумниця і 14-річний син із складним характером.

Бенджамін вирішує змінити місце проживання. Поблизу – зоопарк із сотнями тварин, які можуть загинути. Тож англійське сімейство вирішує витратити усі заощадження на відновлення зоопарку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші та кохання: 5 фільмів про любов заможних дівчат і простих юнаків

У основі фільму лежить справжня історія з життя Бенджаміна Мі, описана у автобіографії під назвою «Ми купили зоопарк: Приголомшлива справжня історія розбитого зоопарку і 200 тварин, які змінили сім'ю назавжди». Кінокомпанія 20th Century Fox майже одразу купила права на екранізацію цієї книги.

В головних ролях Метт Деймон і Скарлетт Йоханссон.

Бетховен

Щире і добре кіно про вічні моральні цінності.

Головну роль у фільмі грає сенбернар Бетховен. Його поселили до будинку, коли він ще був щеням і він потоваришував із родиною. Ось тільки його присутність схвалили не всі – батько сімейства був збентежений появою тварини.

Одного разу місцевому ветеринару надходить замовлення випробувати нову модель куль і в якості піддослідного йому потрібна велика собака. Через те, що містечко невелике, знайти таку тварину складно. І ветеринар, знаючи про сім'ю з Бетховеном, вирішує роздобути тварину для експерименту.

У цій стрічці з елементами комедії та драми, чудово показано, як люди налагоджують стосунки з твариною.

Політ навігатора

Фантастичний фільм про пригоди хлопчика-підлітка.

Дванадцятирічний Девід пропадає без вісті й таємничим чином повертається через вісім років. Дивовижно, але він не подорослішав. Одночасно з його появою в околицях міста знаходять НЛО.

Виявляється, Девід весь цей час провів серед інопланетян, і з глибин Всесвіту приніс знання, невідомі людству. Хлопчик став досвідченим пілотом, тож юний навігатор вирушає в подорож за пригодами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про кохання, яке не зупинила навіть смерть

Пригоди Паддінгтона

Добра і зворушлива казка про пригоди ведмедика.

У центрі сюжету – ведмедик Паддінгтон, який прибув до столиці Сполученого Королівства Великобританії, щоб стати справжнім англійським джентльменом. На залізничній станції його зустрічає сімейство Браунів, і з того моменту ведмежа знаходить будинок і люблячу сім'ю.

Ставши членом британської родини, він не розгубився і вирішив не просто насолоджуватися гостинністю господарів, а й допомагати їм з прибиранням і іншими домашніми справами. Однак всі спроби Паддінгтона стати помічником перетворюються у проблеми.

Містера Брауна дратує ведмідь, який тільки і робить, що трощить буквально все. Він вирішує виставити за двері тварину. Проте на ведмедика чекають нові пригоди.

У картині знялись відомі актори.

Друга частина стрічки виявилася нічим не гіршою за першу. Тож радимо переглядати обидві.

Сам удома

Легендарна різдвяна комедія.

Стрічка, яку можна переглядати безліч разів – вона не набридає, а діти від фільму та юного героя просто у захваті. Сюжет розгортається напередодні Різдва. Американська сім'я збирається відправитися в подорож з Чикаго до Європи.

Хаотичні збори призводять до того, що батьки забувають одну дитину вдома. У той час, як мати хлопчика не знаходить собі місця і шукає спосіб повернутися додому, малюк робить все, що хоче.

Однак незабаром Кевін дізнається, що двоє бандитів хочуть пограбувати його будинок. Грабіжники навіть не здогадуються, з чим їм доведеться зіткнутися, адже хлопчик ретельно підготувався до їхнього приходу.