5 модних суконь для осіннього вікенду

Модні сукні на осінь 2018
@daphnemodeandthecity

Створіть романтичний осінній лук!

Поділитися:

В період ранньої осені, коли усі ще насолоджуються останніми теплими сонячними променями, кортить створити стильний лук з улюбленою сукнею. Осінні сукні дарують особливий романтичний настрій. Ми відібрали для вас 5 яскравих прикладів суконь, які надихнуть міксувати свої стильні образи для осіннього вікенду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити вишиванку на роботу

КВІТКОВИЙ ПРИНТ 

Квітковий принт залишається актуальним восени 2018-го і поступається своєю популярністю ще з теплої весняної пори. Восени стильно носити квіти на фоні холодної палітри кольорів - ніжно-зелений, холодний синій, ліловий тощо. 

@alina_frendiy

МЕТАЛІК 

Колір металік неначе дихає розкішшю та шиком. Якщо ви зібрались на модну вечірку у свій вихідний, така сукня точно залишить вас у центрі уваги! Доповніть лук взуттям на підборах або ж навпаки - білими сліперами у стилі спорт-шик. Нафарбуйтесь червоною помадою, що додасть образу кокетливості. 

@dianagloster

КЛАСИКА 

Поза модою та часом завжди залишається маленька чорна сукня. Модниця у такому вбранні вважається еталоном жіночності і витонченості. Чорна сукня доречна завжди. З нею можна комбінувати як розкішні вечірні, так і casual-образи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза модою і часом: Як та з чим носити маленьку чорну сукню

@lydiaemillen

ГРА КОЛЬОРІВ 

Восени важливо не зациклюватись на темних безрадісних відтінках, адже яскраві барви одразу покращують настрій. У даному випадку пропонуємо поєднати червоний та рожевий відтінки, яке вважається особливо актуальним у новому холодному сезоні. 

@daphnemodeandthecity

АСИМЕТРІЯ 

Протягом останнього року асиметрічний крій не здає своїх позицій. Обирайте моделі суконь з вкороченим та довгим рукавом, задовженою ззаду та вкорочною спереду спідницею, оригінальним вирізом тощо. Така «гра» дозволена не тільки з тканинами, а й з принтами. У даному випадку стильна сукня-міді прикрашена асиметричним принтом смужкою по-діагоналі. 

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють новий б'юті-тренд glass skin