5 образів до Дня Валентина, які закохують у себе

Ви будете для нього особливо привабливою.

Поділитися:

Звикли готовутися до свят в останню мить? Тоді тримайте підказки, якими образами можна приємно вразити коханого в День Святого Валентина. Однак приваблювати гарним, спокусливим виглядом варто не лише 14 лютого, тож ці речі в будь-якому разі мають бути у вашій модній шафі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 подарунків до Дня закоханих, які варто придбати вже зараз

ОДЯГ, ДЕКОРОВАНИЙ ПІР'ЯМ

Одяг та аксесуари (сережки, кулони, сумки) із трендовим нині пір'ям допоможуть створити легкий та грайливий образ. Чудово, якщо відшукаєте річ із пір'ям, котре можна зняти. Тоді вдень матимете стриманий вигляд, а на романтичній ввечері, приєднавши такий декор, вразите коханого святковим луком. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати коханому на День Святого Валентина

 

ОКСАМИТОВА СУКНЯ

Оксамит – гарна, благородна тканина. У такій сукні ви будете вишуканими та почуватиметесь комфортно. Зверніть увагу на оксамитові сукні з запахом, адже вони мають виграшний вигляд на різних типах фігури. У такій сукні можете зустрічати День Валентина навіть удома, обравши до неї крависиві балетки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не можна дарувати до Дня закоханих

КОСТЮМ

Мати спокусливий вигляд можна не лише у сукні, а й у костюмі. Поєднайте його з шовковою майкою або гольфом. Можна обрати костюм модного кольору 2019-го, наприклад коралового, шафранового чи відтінку червоної груші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які брюки обрати, щоб стати стрункішою

КОМБІНЕЗОН

Яскрава перевага комбінезону — він «видовжує» ноги. Обирайте цю річ класичного кольору або з модним принтом, до прикладу анімалістичним. Родзинкою вашого образу в комбінезоні може бути моносережка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий тренд до Дня Святого Валентина: 5 романтичних couple look

КОКТЕЙЛЬНА ЧОРНА СУКНЯ

Вишукана чорна сукня часто виручає жінок, зокрема й на День закоханих. Можете обрати її більш стриманий варіант або ж знайти чорну сукню з прозорими вставками, які додадуть луку тонкої пікантності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 подарунків на День святого Валентина, які можна купити в останній момент