5 речей, які повинні бути в косметичці влітку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Щоб у спеку мати свіжий вигляд, варто заздалегідь підготувати косметичку на літо.

Поділитися:

Експерт Сніданок з 1+1 Олена Візажиня розповіла, як зібрати косметичку влітку. У невеличкій сумочці модниці повинна бути косметика, яка прибирає зайвий блиск шкіри, додає свіжості та відповідає провідним тенденціям.

ТОНАЛЬНИЙ ФЛЮЇД 

 

Засіб має легку кремову текстуру, тому він не створює відчуття тяжкості або стягування шкіри. Його текстура також додасть обличчю свіжості. Тональний флюїд – це найголовніше, що повинно бути в косметичці влітку.

МАТУЮЧІ СЕРВЕТКИ

 

Серветки видаляють надлишки жиру і зайвий блиск шкіри. Технологія мікропористої плівки дозволяє серветкам вбирати жир за допомогою дрібних отворів. Достатньо лише раз промокнути обличчя матуючою серветкою, щоб досягти досконалого вигляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як фарбуватися так, щоб виглядати природно

ХАЙЛАЙТЕР

 

За допомогою хайлайтера можна не тільки освіжити вигляд, а й підкреслити рельєф обличчя і приховати невеликі зморшки. Якщо покласти такий засіб у косметичку, в спеку не виникне дискомфорту.

КОЛЬОРОВА ПІДВОДКА

 

Для того, щоб виглядати неперевершено, можна експериментувати з кольором і формою стрілок. Такий макіяж обличчя додасть образу легкості.

ТІНТ

 

Винахід корейської індустрії краси, який надає шкірі природний матовий відтінок. Тінт не створює липкого ефекту і довго тримається на губах.

Новини по темі