5 секс-додатків, які урізноманітнять інтимне життя

5 секс-додатків, які розфарбують стосунки в ліжку | 1+1
фото: instagram/vvdryg_photographer

Прокачай світ власної насолоди.

Поділитися:

Часом наша сексуальна фантазія перевершує сама себе: вигадує нові пози, «підкидає» незвичні пестощі та «солодкі» фрази. Втім, настає момент, коли закоханим здається – спробували все.

Певно, розробники додатків розуміють, що кожен мріє про неповторні враження, тому створили пікантні секс-застосунки. Так, тепер не тільки я, а й телефон стане твоїм помічником у ліжку…

iBrate

Неймовірно, але факт: режим вібрації на гаджеті давно використовують не за призначенням. Програма iBrate дозволяє перетворити смартфон на інтимну іграшку, яка стрімко набирає популярності. Для того, щоб вона запрацювала, варто просто торкнутися до екрана. Якщо натиснути двома пальцями, імпульси посиляться. Якщо три – чекай напрочуд підбадьорливого ефекту!

iKamasutra

Рай різноманітних поз та експериментів. Ба більше, детальних описів і картинок, які допоможуть обрати найкращу. У додатку зібрано не лише книжкові поради, а й гарячі кадри з відомих фільмів.

До слова, раніше я також розповідала про пікантні сцени з кінострічок, які захочеться повторити. Отож заглянь до попереднього матеріалу... після нього додаток, найімовірніше, не знадобиться!

Kindu

Кожен з партнерів встановлює застосунок та відповідає на різноманітні запитання про задоволення. Kindu проведе аналіз ваших відповідей і дасть слушні поради, як провести спільний час: піти на прем’єру кінофільму, зайнятися пристрасним сексом чи просто заснути без одягу. Словом, чудовий психолог та сексолог, який завжди під рукою!

Ваша любовна пригода

Еротична гра для тих, хто шукає розваги та новий досвід. Вона точно розфарбує життя пари, адже допоможе ще «глибше» вивчити пустотливі ідеї. Кидай гральні кубики й перевіряй, як далеко ви готові зайти. Романтичний вечір з маслами, тантричне злиття чи сміливий секс? Не важливо, що випало. Все почнеться з невинної прелюдії, яка вимкне думки та переросте в незабутні відчуття!

Sex Drive

Тут зібрано набір бінауральних звуків, які впливають на мозок і викликають збудження. Та попри те, що їхню ефективність було науково доведено, краще переконатися самостійно. До слова, цей диво-додаток отримав ще одну назву – «віртуальна віагра». Отож одягай навушники, розслабляйся та лови насолоду!

Джерело гіфок: giphy.com

Стеж за новою рубрикою «Перший раз із Ясею», адже наступного тижня я розкажу ще більше цікавого про стосунки в ліжку!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. Тест: Яка секс-поза ідеально тобі підходить
  2. Стиль собачки: Як отримати від улюбленої пози максимум насолоди
  3. Жіноча зброя: Еротична білизна, від якої він втратить розум
  4. Фантазерка: Сексуальні бажання жінок, про які вони мовчать
  5. 5 розпусних фільмів із гарячими сценами
  6. Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров
  7. Як зробити першу шлюбну ніч незабутньою