5 серіалів, які викривають життя багатіїв

Що приховують заможні сімейства.

Поділитися:

Невдовзі телеканал 1+1 покаже новий український серіал Прислуга. У ньому глядачі дізнаються, що приховують гарні паркани та товсті стіни престижних маєтків. Принагідно 1plus1.ua підготував добірку стрічок, які розкривають цікаві подробиці та таємниці життя заможних персон.

Прислуга, 2017

Життя заможних людей здається ідеальним – але чи справді це так? В одному із будинків фешенебельного котеджного містечка стається вбивство прислуги. У скоєнні злочину звинувачують молодого чоловіка Антона. Марта, дружина Антона, спеціально влаштовується працювати до того ж житлового комплексу, щоб довести невинність коханого.

Паралельно із Мартою розслідуванням вбивства займається приватний детектив Максим, який виявляється товаришем Антона з юнацьких часів. Марті і Максиму допомагають дві дівчини з прислуги – Рита і Віра. У ході розслідування новоспечені детективи розкривають безліч несподіваних таємниць не тільки про брудні справи заможних і цинічних мешканців селища, але й про друга та чоловіка, невинність якого вони намагаються довести.

Роль прислуги стала стала дебютною для співачки Michelle Andrade, а головні ролі у стрічці виконали улюбленці глядачів: Антон Денисенко (За три дні до кохання), Валерія Ходос (Хороший хлопець, Катерина) і Олексій Нагрудний. 

Хазяйка, 2016

24-серійна драма виробництва 1+1 Production про життя провінційного міста Аніканово, яким керує сильна і маніакально одержима владою хазяйка шахти Алмазная – Аліна Хмелевська. У цьому місті їй належить все і на землі, і під землею. Дія у перших серіях відбувається у розкішному будинку хазяйки, де все підпорядковано її слову, навіть почуття рідних дітей. Однак багато чого у житті Аніканово змінюється, коли на чолі шахти стає син «хазяйки», столичний підприємець Олександр. Саме тут він знайомиться з 25-річною дівчиною Наталією Суворовою.

Переглянути усі серії стрічки ви можете на сайті 1plus1.ua.

Члени королівської родини (The Royals), 2015-2018

Американська стрічка розповідає про скандальні будні вигаданої королівської родини Великої Британії. Цікавих історій вистачило на чотири сезони серіалу.

Брудні мокрі гроші, 2007–2009

Багате сімейство Нью-Йорка (Дарлінги) потребує адвоката Ніка Джорджа, який вирішує усі проблеми родини - зайві люди, підступні вороги - поки не дізнається подробиці загибелі свого батька.

Сага про Форсайтів, 2002

Британський драматичний серіал став екранізацію однойменного твору Джона Голсуорсі. Багате сімейство Форсайтів належить до вищого прошарку лондонської буржуазії. Серед його молодого покоління починається розкол. Молодший Джоліон Форсайт залишив свою дружину та одружився на гувернантці. Його кузен Сомс взяв шлюб із нещодавно осиротілою Ірен, яка не відповідає йому взаємністю у почуттях. Через декілька років донька Джоліона Джун збирається вийти заміж за архітектора Філіпа Босіні. Однак несподівано між ним та Ірен почалися романтичні стосунки, що перевернули догори дриґом життя героїв.