5 справ, які зроблять цю осінь незабутньою

Що варто втілити в життя, аби осінь подарувала чимало задоволення.

Поділитися:

Достатньо реалізувати хоча б декілька хороших ідей – і ви помітите, наскільки цікавою та натхненною може бути ваша осінь.

1. СФОТОГРАФУВАТИСЯ СЕРЕД ОСІННЬОЇ ПРИРОДИ

Осінь зачаровує своєю кольористикою та особливою атмосферою. Не оминіть можливості закарбувати цю красу, підготувавши гарні знімки для свого Instagram. А ось, як найбільш вдало зробити фото, ми ділилися з вами раніше.

 

2. ГУЛЯТИ ПРОСТО НЕБА

Виділіть час для прогулянки на свіжому повітрі. Вдягніть улюблений затишний одяг, візьміть із собою ароматне какао та гуляйте різнобарвним «килимом», вслухайтеся у «шепіт» листя на деревах. Одне слово – насолоджуйтеся довколишніми спокоєм і красою.

Погуляйте скверами, парками, які найбільше любите, або в яких ще ніколи не бували. Як варіант – відвідайте зоопарк.

 

3. ВИРУШИТИ НА ПІКНІК

Зберіть рідних та друзів на осінній пікнік, розпаліть вогнище, діліться позитивними історіями, смакуйте шашликом та зігрівайтеся духмяним глінтвейном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 осінніх рецептів від Руслана Сенічкіна

4. СКЛАСТИ ПЛАН НА ЗИМУ

Зима асоціюється зі спустошенням. Однак ми можемо сповнити її якимись подіями, наприклад, вже зараз спланувати поїздки, – радить психолог Анастасія Сухорукова.

До речі, саме зараз розпочинається розпродаж туристичних путівок7 причин закохатися у Відень із першої зустрічі на початок 2018 р.

5. ВСТИГНУТИ НА РОЗПРОДАЖ

Гарним варіантом проведення вільного часу стане шопінг, особливо в час, коли магазини влаштовують розпродажі літніх колекцій взуття та одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 модних трендів осені, які варто спробувати: Поради Андре Тана