5 трендів літа, які не вийдуть з моди восени

тренди літа, які не вийдуть з моди восени
@stephweizman

Речі, які не поступляться своєю популярністю у новому холодному сезоні.

Поділитися:

Осіння мода диктує нові правила, та все ж залишаться речі, які не втратять своєї актуальності ще з літньої пори. Який одяг не варто поспішати викидати із гардеробу - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші кольори осені 2018

ГОРОХ 

Горох залишається одним з головних принтів осені 2018. Речі в горох варто поєднувати з іншими однотонними. Модним буде як дрібний, так і великий горох, однак пам’ятайте, що саме дрібний робить фігуру візуально стрункішою. 

@pamhetlinger

КРУГЛІ СУМКИ 

Популярними також залишаються круглі моделі сумки. Вони вмісткі, добре тримають форму та пасують до луку у будь-якому стилі. Такий яскравий аксесуар безсумнівно стане ідеальним доповненням вашого осіннього образу. 

@scandinavianfashions

МЮЛІ 

Стильні мюлі повернулися до нас із 80-х. Таке взуття безсумнівно зробить будь-який осінній лук яскравим та оригінальним. Восени у моді мюлі із замші або шкіри із закритим носком. Популярними будуть моделі як на підборах, так і на низькому ходу. Поєднувати мюлі стильно із класичними джинсами, сукнею або спідницею-міді, кюлотами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити мюлі: 5 яскравих ідей 

@alina_frendiy

ДЕНІМ 

Джинсові речі не перестають бути актуальними восени 2018-го. Сорочки, джинси прямого крою, денім-сукні, спідниці-міді та жакети - оберіть свій тотал-денім лук і почувайтеся неперевершеною. 

@scandinavianfashions

@pamhetlinger

АСИМЕТРІЯ 

Асиметричний крій залишається у моді у новому холодному сезоні. особливо актуальними будуть асиметричні спідниці-міді. Поєднувати такий елемент гардеробу радимо зі светрами oversize або косухою. Асиметрія також може проявлятися у принтах. Такий street-style образ приковуватиме погляди!

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніша сукня осені 2018