5 весільних тортів, що справді вражають

Ці смаколики надихають!

Поділитися:

Кожна пара прагне, аби на її весіллі все було особливим. Весільний торт - один із найголовніших атрибутів святкової події. Нині він вважається не просто кондитерським виробом, а справжнім витвором мистецтва. Ми підготували для вас добірку із 5-ти найбільш вражаючих в історії весільних тортів, які бажала б кожна наречена. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крем-брюле: Історія одного десерту

ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ ПРИНЦА ГАРРІ ТА МЕГАН МАРКЛ 

Герцог та герцогиня Сассекські довірили приготування весільного торта кондитеру Клер Птек. Лимонний торт був просочений сиропом із бузини, покритий масляним кремом та прикрашений живими квітами.

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл вражає стильними образами в Ірландії

ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ МАЙКЛА ДУГЛАСА ТА КЕТРІН ЗЕТИ-ДЖОНС 

Голлівудська пара Майкл Дуглас та Кетрін Зета-Джонс витратили на свій весільний торт 7000 фунтів стерлінгів. 5-ти ярусний торт висотою 1,22 м виготовила Сильвія Уенсток - одна із найвідоміших світових кондитерів.  Її десерти - справжні шедеври кондитерського мистецтва. Цікаво, що зараз Сильвії 82 роки. Її бізнес процвітає, а головне, що робота приносить величезне задоволення.

pinterest.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 історій, які доводять, що життя у 40 тільки починається

ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ ПРИНЦА ВІЛЬЯМА ТА КЕЙТ МІДДЛТОН 

На весіллі принца Вільяма та герцогині Кейт Міддлтон було 2 види весільного торту вартістю 80 тис. доларів. Кондитер Фіона Кейрнс готувала 8-ярусний кекс у вигляді білої вежі протягом 5 днів. Торт був прикрашений марципанами у вигляді квітів та листя, а також символами Об’єднаного Королівства. Торт нареченого був набагато простішим і мав вигляд великого шоколадного кекса. 

@fionacairnsltd

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон зачарувала вишуканим образом на хрестинах сина (фото)

ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ КОРОЛЕВИ ЄЛИЗАВЕТИ ІІ ТА ПРИНЦА ФІЛІППА

У 1947 році на весіллі королеви Єлизавети ІІ та принца Філіппа був розкішний святковий торт висотою 2,7 метрів, що складався із 4 ярусів. Вага смаколика - 250 кг. 

pinterest.com

ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ КІМ КАРДАШ’ЯН ТА КРІСА ХАМФРІСА 

Весільний каприз обійшовся Кім та Крісу у 20 тис. доларів. Їхнє весілля було у чорно-білих кольорах, відповідно й святковий десерт мав вигляд 6-ти поверхової чорно-білої вежі, вкритої мереживом та квітами. 

pinterest.com

Нагадуємо, що 1+1 продовжує роботу над новим проектом Король десертів. У реаліті талановиті кондитери проходитимуть випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів та доводячи свій талант та майстерність. Ведучим проекту Король десертів стане Володимир Остапчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кондитерські тренди 2018 року