7 цікавих фактів про серіал Величне століття. Нова володарка

Дізнайтеся більше про новий турецький серіал.

Поділитися:

Вже 24 вересня на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра нового турецького серіалу Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії (Кесем). Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії.

Сьогодні ми привідкриємо завісу і розкажемо найцікавіші факти про новий турецький серіал Величне століття. Нова володарка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Догляд за волоссям: Секрети турецьких жінок

1. У перших серіях нового турецького серіалу ви побачите картину із зображенням улюблениці султана Анастасії. На картині усміхнена дівчина на фоні природи тримає у руках маленьку овечку. На створення портрету майбутньої Кесем султан продюсерів стрічки надихнула відома картина художника Леонардо да Вінчі «Пані з горностаєм».

2. Першу серію Величне століття. Нова володарка знімали протягом 20 днів. Це достатньо довго, адже в середньому на зйомку однієї серії йде від 3 до 5 днів. Робота була настільки кропіткою, що займала багато часу, а кожна серія нагадує окремий досканало знятий фільм. 

3.  У зйомках нового турецького серіалу взяла участь велика кількість відомих турецьких акторів. Після зйомок на право трансляції серіалу стали в чергу більше 70 країн світу. 

4. Вперше у турецькому кінематографі зйомки серіалу проходили в Голлівуді. Останні серії Величне століття. Нова володарка були зняті саме там. 

5. На роль Кесем султан претендували більше 60 тис. турецьких красунь. Для виконання юної наложниці Анастасії продюсери обрали грецьку акторку та модель Анастасію Тсілімпоу. В одному з інтерв’ю режисер серіалу Мерт Байкал розповів, що Анастасії було дуже важко - одночасно вчити слова, мову та втілюватись у роль.  

6. На зйомки серіалу було виділено більше 4 млн. лір, і це не враховуючи гонорари для акторів. 

7. Для зйомках у серіалі актори не тільки вивчали історичні джерела, традиції тих часів і відвідували знакові для серіалу місця, а й вчилися мистецтву каліграфії арабською мовою, верховій їзді, бою саблями тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська озвучила героїню у новому серіалі Величне століття. Нова володарка