7 лайфхаків із сервірування пікніка

Маленькі секрети, які зроблять ваш відпочинок на природі зручним та затишним.

Поділитися:

Щодня весняне сонячне проміння стає ще теплішим, і так кортить чимшвидше вийти із сім’єю на природу і влаштувати затишний пікнік. Експерт Ольга Пахар поділилася маленькими секретами, які зроблять ваш відпочинок на природі зручнішим, а також розказала про новинки, якими нас готові потішити виробники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 рецептів сендвічів на всі випадки життя

НАПОЇ

Аби у склянку із напоєм не потрапили комахи, накрийте його серветкою, зафіксувавши резинкою, або фольгою. Додайте соломинку і смачного!

ФОЛЬГА

Експерт радить загортати продукти харчування, а також сендвічі або пироги, не у поліетиленові пакетики, а у фольгу.

ПОСУД 

Виробники посуду виготовили спеціальні фужери для пікніка, із яких ви можете смакувати улюбленими напоями, неначе у ресторані. Вони зроблені із пластику, тому ви не боятиметесь їх розбити. Крім того, такі келихи мають зйомні ніжки, тому їх можна встромити у траву, коли ви не хочете пити. 

Існує також силіконовий посуд, який легко збирається та розбирається, витримує холод та високу температуру, є вмістким та практичним. 

Експерт Ольга Пахар також зауважує, якщо вам непотрібно багато соломинок для походу на природу, візьміть потрібну кількість та покладіть їх у чохол від зубних щіток. Таким чином, вони не забрудняться та не займуть багато місця у кошику. 

ПІДСТАВКА

Якщо ви вирішили влаштувати великий пікнік із друзями та близькими та виїхали на авто за місто, вам будуть до вподоби наступні предмети. Один із них - металева підставка для склянок та пляшок

Для великого пікніку вам також знадобиться автомобільний холодильник

«Вдома ви його заряджаєте і наповнюєте продуктами, які можуть зіпсуватися під впливом сонячного тепла, до прикладу, морозиво. На природі такий холодильник працюватиме для вас декілька годин. Замінити таку річ може звичайна торбинка-холодильник, всередині якої є фольга та акумулятор холоду», - радить експерт. 

Для масштабних пікніків виробники вигадали навіть похідний душ. У нього може вміститись вдосталь води, аби не тільки було зручно помити руки, а навіть прийняти душ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обід на природі: 10 страв для пікніка