7 захопливих виступів на сліпих прослуховуваннях Голос. Діти-4

Найкращі виступи на сліпих прослуховуваннях Голос. Діти-4
1plus1.ua

Юні вокалісти, чий голос залишився у наших серцях.

Поділитися:

26 травня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем'єра Голос. Діти-5. Телеглядачів чекає знайомство c талановитими юними вокалістами з усіх куточків України та інших країн.

Напередодні першого випуску сліпих прослуховувань, пропонуємо згадати виступи учасників минулого сезону, які підкорили всю країну.

Переможниця Голос. Діти-4 Данелія Тулешева з Казахстану приїхала на проект всього через півтора року, після того, як почала займатися вокалом. Данелія виконувала пісню Stone Cold співачки Демі Ловато і викликала справжній фурор. На YouTube-каналі проекту виступ Данеліі зібрав понад 38 мільйонів переглядів. Дівчинка розгорнула все 4 крісла і обрала команду мультіартіста Monatika.

Зірковий тренер четвертого сезону Наталя Могилевська прокоментувала, що це було найкраще, вона чула в історії проекту:

Ця дівчинка поцілована Богом, це дарування, унікальна дитина. Заради таких як ти, ми тут.

Нагадаємо, що на початку цього року Данелія пройшла у третій тур The world's best на американському телеканалі CBS і зворушила до сліз Дрю Беррімор.

Запам'яталася телеглядачам і Вероніка Коваленко, яка не пропускала жодного кастингу Голос. Діти, але в четвертому сезоні вийшла на головну сцену країни вперше. Вокалістка виконала пісню Тане лід групи Гриби, яка зазвучала по-новому. Дівчинка розгорнула всі тренерські крісла. Вероніка пішла в команду Monatika і дійшла до етапу «Пісня за життя», а її виступ на сліпих прослуховуваннях набрав на YouTube-каналі 16 мільйонів переглядів.

Ще одне з найбільш пам'ятних виступів на сліпих прослуховуваннях належить тринадцятирічній Софії Лозино з Києва. Дівчинка виконала пісню Human, співака Rag'n'Bone Man і акомпанувала собі на синтезаторі.

Юна вокалістка стала учасницею команди Время и Стекло і дійшла до етапу «Пісня за життя». Її перший виступ на проекті набрав на YouTube більше 7 мільйонів переглядів.

Ліза Яковенко, дівчинка з незвичайним голосом з Луцька, виконала пісню I put a spell on you співачки Енні Леннокс. Зіркові тренери до останнього не могли визначити, на сцені співає хлопчик чи дівчинка. Виступ Лізи вразив всіх глядачів, адже дівчинка володіє унікальним голосом і звичайно ж, розгорнув крісла всіх тренерів. Юна вокалістка обрала команду Наталії Могилевської і посіла друге місце в проекті, а її перший виступ на шоу подивилися в мережі більше 2,5 мільйона разів.

Поліна Пільх з Дніпра виконала пісню Cheap Thrills співачки Sia і зайняла останнє вільне місце в команді Время и Стекло. Тренера відзначили незвичайну манеру виконання пісні. На YouTube-каналі її виступ набрав більше 2 мільйонів переглядів. З проекту Поліна вибула на етапі «бої».

Десятирічна Дарина Красновецька три рази приходила на кастинг, але їй так і не вдавалося вийти на сцену. У четверному сезоні юна вокалістка виступила з піснею 1944 співачки Джамали, і потрапила в команду Monatika, якого зворушила до сліз. Дівчинка покинула проект після «боїв», але перший виступ Дарини вразив глядачів і набрав 1,5 мільйона переглядів на YouTube-каналі.

Підкорила головну сцену країни і Поліна Павлющенко з Мінська, яка співала дуже дорослу і складну пісню Кукушка групи Кіно. Дівчинка не встигла виступити в третьому сезоні, але в Голос. Діти-4 вийшла на сцену і підкорила зіркових тренерів і телеглядачів. Поліна Павлющенко була у команді Monatika, і вибула з шоу на етапі «Бої», але її виступ на YouTube набрав більше мільйона переглядів.

Дивіться нові неймовірні виступи маленьких вокалістів з сильними голосами вже цієї неділі, о 21:00, на телеканалі 1+1. 

ЧИТАТЙЕ ТАКОЖ: Джамала здивує своєю чуттєвістю на Голосі. Діти