«Я була гидким каченям», — відверта Настя Каменських

Настя Каменських розповіла, як була гидким каченям у юності
Фото: Денис Маноха для Cosmopolitan

Співачка розповіла про труднощі юності, чому не вважає себе зіркою та чим планує дивувати.

Поділитися:

Українська співачка, ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських дала відверте інтерв'ю виданню Cosmopolitan, у якому розповіла, що інколи їздить в метро, любить в’язати та не вважає себе зіркою.

«Я завжди щиро відповідаю на запитання і спокійно реагую на інтерес людей. Мені не хочеться вибудовувати стіну між собою і шанувальниками. Я не зірка. Я така сама людина, моя публічність — це лише робота», — вважає NK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У панчохах і в білизні: Каменських спокушає пікантними образами

Сьогодні Настя Каменських спокушає своїми формами та чарує яскравою зовнішністю. Важко повірити, що в юності їй доводилося боротися з комплексами.

«В юності я була гидким каченям. Пишечкою. Пам'ятаю, коли мені було 12 років, в сім'ї були фінансові труднощі і мої батьки не могли собі дозволити купити мені симпатичний зимовий одяг. Мамині друзі передали мені величезний кожух, якісь теплі чоловічі штани і громіздкі черевики. Все і дуже тепле, і дуже негарне. З огляду на, що я була великою дівчинкою, все це, звісно, на мені виглядало сумно, навіть жахливо. Але мені вистачило сміливості в цьому вбранні з'явитися в школу. Коли однокласники намагалися пожартувати, я відповідала: «Ви не розумієте. Це дуже модно!». Не піддавалася провокаціям. Скільки себе пам'ятаю, я завжди боролася за себе і сама собі не дозволяла комплексувати», — поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Образ дня: Грайлива Настя Каменських приміряла трендовий металік

Також Настя зізналася, що має на мені надихати українок і навіть планує написати мотиваційну книжку.

«На жаль, в українському менталітеті є місце болючій жертовності. «Я не можу, я не вмію, мені всі повинні». Ніхто нікому нічого не винен. Тільки ти сама собі винна. І коли ти зрозумієш цю золоту істину, ти перевернеш своє життя. Все в твоїх руках!» — переконана зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських випустила провокативний кліп на пісню «Попа как у Ким» (відео 16+)

Нагадаємо, що нещодавно Настя Каменських розповіла Світському життю про своє справжнє кохання. Дивіться відео!