«Я, певно, дуже хочу заміж», – зірка «Великих Вуйок» Інна Приходько

Зірка серіалу «Великі Вуйки» Інна Приходько зізналася, що дуже хоче заміж | Інтерв'ю | 1+1

Інтерв'ю 1plus1.ua з українською акторкою.

Поділитися:

З українською акторкою та пародисткою Інною Приходько я зустрілась у затишній кав’ярні у центрі Києва. Кумедна й запальна на екрані, у житті артистка вразила мене виваженістю, щирістю та тонким почуттям гумору. Зірка гучних проектів «Великі Вуйки» та «Скажене весілля» відверто розповіла про особисте життя, непростий бік акторства та незвичне для жінок хобі.

За цікавою розмовою ціла година минула, мов одна мить.

Що відчуваєте, коли бачите себе на екрані?

Я дуже самокритична людина. Тому періодично ловлю себе на думці, що щось можна було зробити інакше. Ще інколи думаю: «Ну а чого ж той дубль не взяли!». Взагалі класні сцени часто не потрапляють до фінального продукту. Відзнятого матеріалу зазвичай більше, ніж може вмістити ефірний час. Особливо прикро, коли поза серіалом чи фільмом лишаються круті імпровізації.

Зовнішність свою теж аналізую, ставлю умовні галочки – отак більше не кривлятися, бо негарно, оцей ракурс невдалий. Але така звичка може бути навіть корисною – завжди є чому вчитися. 

Взагалі ви впевнена в собі людина?

Ні.

До прикладу – я вже давно виношую цікаву творчу ідею. Але чомусь стосовно неї у мене купа сумнівів, хоча й чітко усвідомлюю свої можливості та сильні сторони. Мене у цьому питанні дуже підтримує брат, усе підбиває на рішучі кроки. А я гальмую процес.

І це далеко не єдиний приклад. Якогось нахабства не вистачає, чи що...

Користуєтесь якимись прийомами, аби стати впевненішою перед кастингом? Адже там це просто необхідно…

Кастинги – це взагалі конкретний стрес. Дуже складно не зациклюватись. Після кожного кастингу я себе ще пару днів «їм». Наприклад, трапляється, що з творцями проекту не збігається розуміння персонажа. Подібне часто трапляється. Налаштовуєшся перед кастингом, думаєш, що вигадав щось дуже круте, приїжджаєш, а тобі кажуть: «Не те». Ось тобі й усе налаштування. 

Особисто знайомі з кимось схожим на вашу героїню Олену з «Великих Вуйок»?

Я ж пародистка – своїх персонажів шукаю серед людей навколо, підмічаю усілякі «фішки». Ось і Олена – одна з тих, на кого, коли дивишся, то ніби нормально. А як відкриє рота то: «О Боже, ясно!» (сміється).

Прямо копії нема. Але у неї цікава історія народження. Десь відсотків на 50, певно, взяла її з однієї яскравої жіночки.

Коли я ще грала в КВК, ми з братом багато подорожували. Тоді у кожному місті за командами закріплювали відповідальну людину-координатора. І ось у Тернополі нас з Олексієм зустріла ця пані. Ми туди приїхали вперше – геть усе нове. Не встигли ми познайомитись із нашою координаторкою, як вона починає без упину стрекотати, та ще й зі своїм кумедним акцентом. А я й сама не помітила, як почала за нею повторювати. Братові стало ніяково: «Інно, ну некрасиво, чого ти її перекривляєш?». Вийшло якось мимоволі. 

Тож коли у сценарії прочитала «Олена з Тернополя» – одразу пригадала цю пані. Але «дозу» трохи зменшила (сміється). Олена ж таки вже столична. 

Пригадуєте свою першу пародію?

Так! Це була пародія на мого батька. Я тоді ще в школу ходила. Тато у нас – цікавий персонаж, людина з почуттям гумору. Але, як і у всіх творчих людей, настрій буває то такий, то сякий. Я вдягала його куртку, заходила до вітальні, коли родина дивилася телевізор, і просто починала розігрувати якісь сценки. То були мої перші спроби пародій.

А хто ваш кумир серед знаменитостей?

Мій улюблений актор – Метью Мак-Конегі. Залюбки зробила б з ним пару фото. Не знаю чому, але саме такий типаж чоловіка мені дуже до вподоби. 

До слова, опишіть вашого ідеального чоловіка.

Та немає такого. Останнім часом я, певно, дуже заміж хочу (сміється) – помічаю, що почали подобатися різні чоловіки. Хоча десь усе ж таки є цей портрет. От зовні він має щось спільне з Метью Мак-Конегі (усміхається)

А за характером?

Найголовніше – у нього повинно бути почуття гумору. Терпіти не можу зануд і людей, позбавлених вміння жартувати та розуміти жарти. 

Моїм ідеальним обранцем, мабуть, буде людина з моєї сфери. Все ж коханий повинен розуміти мою професію. Часто людям буває складно оцінити усі труднощі життя артиста. Інколи чую від знайомих, що я тут ледь не «мед ложкою їм». Коли ж насправді моя робота відбирає масу сил. І навіть здоров'я страждає. Я була б щаслива мати унормований графік, як у більшості людей.

А які у вас є хобі?

Риболовля! Традиційна – без усіляких спінінгів. Просто тихо сидіти з вудкою і вичікувати момент. Ми з татом щоліта обов'язково рибалимо. Для мене це заняття – справжній моральний відпочинок. 

Одного разу, ще коли була школяркою, я навіть встановила сімейний рекорд. Ми з братом влаштували змагання. Взяли вудки з двома гачками, щоб за один раз витягувати дві рибини. От я й наловили нереально багато маленьких карасів і принесла додому. А моя бабуся рибу терпіти не може – взагалі її не їсть. То мусив дідусь всю ту здобич чистити. Нам навіть консерви довелося робити, щоб не пропала дарма. Певно, ви вже здогадалися, що я дівчина посидюча (сміється)

Без чого не уявляєте жодного свого дня?

Без кави. Я кавоман, і здається, з цим вже пора щось робити. Навіть колись жартувала, що, певно, у минулому житті була чашкою кави. Не пригадую, коли саме зі мною сталася ця «кавова залежність». Але тепер кожен мій ранок починається зі сніданку і чашки цього запашного напою.

Як ваша родина та друзі відгукуються про «Великі Вуйки»? 

Мама – справжня шанувальниця цього проекту, не пропустила жодної серії. Та й загалом від близьких я чула лише хороше. Сама теж із задоволенням переглянула. 

У мене в серіалі навіть є свої улюбленці – від Володимира Ніколаєнка у захваті, він надзвичайно прикольний. 

Поділіться яскравими спогадами зі зйомок.

У нас на майданчику весь час була класна атмосфера, а це дуже важливо. І з дівчатами [Лілією Ребрик та Наталією Корецькою] легко знайшли спільну мову. Насправді, для акторів це дуже важливо, адже навіть у кадрі буває помітно, якщо люди не на одній хвилі. Подружок мають грати ті, хто і в житті нормально спілкуються. Тепер інколи одна одну підколюємо: «Ага, це ти тепер з нею знімаєшся? Це тепер вона твоя подружка?». 

Наше тріо постійно записувало кумедні сторіз для Instagram. Придумали собі сюжетну лінію, ніби ми невдалий склад гурту «ВІА Гра». «Ходили» на кастинги, і скрізь на всіх локаціях зйомок «шукали» продюсера, який нас помітить і нарешті кудись візьме. Коли знімали серію з концертом Олега Винника, то підбігали до натовпу дівчат і питали, де тут кастинг у «ВІА Гру». Словом, нудно нам не було ніколи.

Більше цікавих інтерв'ю з зірками читай тут:

1. «Вона мене з собою познайомила»: Назар Задніпровський розповів про наполегливу кохану

2. Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

3. Солістка гурту KAZKA — про стосунки, колекцію купальників та момент, від якого плакала

4. «Я кинув Анджеліну Джолі на диван»: Українець, який став зіркою американського кіно

5. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.