«Я, ти, він, вона» – довгоочікувану комедію від Кварталу 95 побачили перші глядачі

Фільм Я, ти, він, вона вийшов на великі екрани
1plus1.ua

Володимир Зеленський представив свій десятий фільм.

Поділитися:

Новий фільм від студії Квартал 95 - «Я, ти, він, вона» - нарешті побачили перші глядачі. У Києві пройшов допрем'єрний показ фільму студії Квартал 95. Десятки зірок на червоній доріжці, несподівані зізнання на прес-конференції за участю головних героїв і вісім вщерть заповнених кінозалів. І це незважаючи на те, що в прокат кіно вийде тільки з 27 грудня!

Першими фільм побачили представники ЗМІ, яких зібралося на показі майже рекордна для світських заходів кількість. Близько 120 журналістів і популярних блогерів побували на прес-показі, який за традицією завершився прес-конференцією. У ній, крім виконавців головних ролей і режисерів, також взяв участь голова Держкіно Пилип Іллєнко. Нагадаємо, фільм «Я, ти, він, вона» - десята за рахунком картина, створена студією Квартал 95, і перша, яка була знята за підтримки держави.

«Держкіно вперше надало фінансову підтримку кінопроекту студії Квартал 95, і я вважаю, що ця стрічка є успішним початком нашої співпраці», – зазначив Голова Держкіно.

«Ще 10 років тому, коли ми почали робити перший ромком для нашої країни, ми вже тоді рівнялись на голлівудські фільми, тому що у виробництві цього жанру, як крути, але Америка - номер один», - сказав режисер, продюсер і виконавець головної ролі Володимир Зеленський. Його підтримав і Девід Додсон, який також є режисером нового фільму: «Для мене велика честь бути частиною цього проекту. Мене часто запитують, у чому різниця між виробництвом фільмів в Києві і Лос-Анджелесі. Різниця тільки в знімальних групах: вони можуть бути як в Америці, так і в Україні - погані і хороші. Так ось, група, з якою я працював тут, продемонструвала дуже високий рівень, роботу команди можна сміливо порівняти з голлівудськими проектами».

Співачка Надя Дорофєєва, яка зіграла у фільмі одну з яскравих ролей, також зробила на прес-конференції зізнання:

«У минулому році на Новий рік я загадала бажання - знятися у великому кіно, і ось бачите, воно збулося. Але я навіть не могла уявити, що це бажання виконають люди, які знімають найкраще кіно в нашій країні».

Виконавиця головної жіночої ролі, телеведуча Настя Коротка також поділилася, що давно мріяла зіграти в кіно, і саме головну роль.

А ось Євген Кошовий на питання про майбутні плани в кіно несподівано повідав, що мріє вже не про комедійний жанр.

«Я б хотів зіграти кілера в екшені, який зніме Володимир Зеленський. Щоб мене вбили на екрані, а всі жінки плакали », - сказав Євген.

Після офіційної частини актори спустилися на червону доріжку, де їх вже чекали понад півтори тисячі глядачів. На спеціально встановленій сцені ведучий Артем Гагарін дав кілька слів «винуватцям» торжества, після чого публіка відправилася в зали.

Серед глядачів було багато зірок і медійних особистостей - Ольга Сумська, Тамара Яценко, Юрій Ткач, актори студії «Квартал 95» Олександр Пікалов, Степан Казанін, Юрій Корявченков, Міка Фаталов, Валерій Жидков, шоумен Дмитро Оськін, зірка серіалів Олексій Тритенко, Павло Зібров, актриси «Жіночого Кварталу» , учасники груп «Антитіла», «Без обмежень», співачка ALYOSHA і багато інших.