Як депутат намагається приховати участь у смертельному ДТП

Як депутат намагається приховати участь у смертельному ДТП
1plus1.ua

Сьогодні у новому випуску програми Гроші – відповіді на болючі запитання.

Поділитися:

Після повідомлення про те, що депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов на смерть збив 60 річну жінку на пішохідному переході, журналісти програми Гроші каналу 1+1 провели власне розслідування, поспілкувалися із рідними потерпілої, а також свідками трагедії та з’ясували, як народний обранець намагається приховати власну участь у смертельному ДТП. Чи був нардеп у стані алкогольного сп’яніння, та хто все ж таки був за кермом автомобіля-убивці. Відповіді на ці запитання дивіться сьогодні у новому випуску програми Гроші о 21:45 на телеканалі 1+1.

Також команда Грошей зібрала інформацію про найрезонансніші ДТП останніх років, у яких фігурували  відомі прізвища. Глядачі дізнаються, хто з винуватців врешті-решт отримав покарання, а хто з них так і залишився на свободі.

Крім того, Гроші проаналізують тендер із закупівлі двох нових елітних авто за 42 мільйони гривень для президента України. У новому випуску глядачі дізнаються, з якими порушеннями провели закупівлю, чому замовлення на дорогі авто для держслужбовців регулярно отримує одна фірма та кому вона належить.