Як не стати жертвою шахрайських схем після ухвалення безвізу для українців

Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів «1+1».

Поділитися:

Головною темою випуску стане розслідування «Грошей» нових шахрайських схем, які запрацювали з моменту першого етапу ухвалення безвізу для українців. Зокрема, журналісти покажуть тих, хто наживається на спробах України потрапити до ЄС.

Темою дня стане новина про відставку Голови НБУ Валерії Гонтаревої. «Гроші» проаналізують події, які відбулись в фінансовій системі країни за час її правління, та якими будуть подальші дії правоохоронців враховуючи, що підозра була їй вручена ще минулого тижня.

Кореспонденти «Грошей» проїхалися так званою «дорогою щастя», де разом із заробітчанами, які прямують до Португалії, підготували відвертий репортаж про те, як виглядає Україна в очах тих, хто наважився її покинути.

Крім того, «Гроші» проаналізують новий етап відбору суддів до Верховного суду і покажуть, що змінилось у відомстві, та як судді перетворились на найбільш «натренованих» чиновників в України, які «навчились» жити по простому, припинивши хизуватися дорогими речами й статками.

«Гроші» покажуть подробиці життя дітей-мажорів. Зокрема, автори сюжету проаналізували сторінки соціальних мереж нащадків відомих чиновників і правоохоронців та дізнались скільки грошей їх батьки-можновладці  витрачають на недитячі забаганки.

Наостанок, журналісти «Грошей» підготують матеріал про боротьбу київських чиновників з рекламою в столиці, і чому ця, начебто, блага ціль більше схожа на маніпуляцію, яка вигідна рекламним компаніям з російським корінням

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00.