Як носити пластик цієї осені: 5 стильних образів

Тренд пластик осінь 2018
@blaireadiebee

Дізнайтесь, як створити оригінальний та яскравий осінній лук.

Поділитися:

Якщо пластик досі вам наводить асоціації з дощовиком, варто пригледітись до вуличної моди. Пластик став одним з найпопулярніших матеріалів нового холодного сезону. Модниці в усьому світі носять плащі, легінси та навіть шкарпетки із пластику! Щоб познайомитись із модним трендом ближче і дізнатися, як та з чим носити пластик цієї осені - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні брови 2019: Що буде у тренді з наступного року

ТРЕНЧ 

Особливо стильний вигляд мають пластикові тренчі класичного крою. Такий плащ добре захистить від дощу та холодного осіннього вітру. Доповніть образ стильними резиновими чобітками та пластиковою прозрою парасолькою - і ви точно будете у тренді. 

@scandinavianfashions

СПІДНИЦЯ 

Пластикова пишна спідниця довжиною міді стане родзинкою вашого вечірнього луку. Поєднавши таку спідницю із простим топом, ви зробите акцент саме на пластику і безсумнівно станете королевою вечірки. Сміливицям не забороняється одягнути оригінальний верх, до прикладу, з трендовою бахромою. 

@calvinklein

ПРИНТ КЛІТИНКА 

Пластиковий одяг у клітинку став візитною карткою бренду Burberry. Від такого тренду в захваті увесь модний світ. У моді пластикові плащі, жакети, спортивні костюмі та брюки у клітинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстильніші моделі плащів осені 2018

@burberry

ЧОБІТКИ 

Пластикові чобітки особливо стильно поєднуються з усіми улюбленим твідом. У такому образі ви будете мати елегантний й водночас яскравий вигляд. Прикрасьте лук масивними прикрасами й стильною сумкою. 

@scandinavianfashions

СУМКИ

Сумки із пластику - стримані й жіночні. Вони добре тримають форму і є вмісткими. Найпопулярнішими моделями вважаються великі сумки-шопери, сумки із ланцюжками у стилі Chanel та комплекти із декількох сумок, тобто сумка із пластику + яскрава маленька шкіряна сумка + гаманець усередині. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палітра осені: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі