Як носити срібний колір цієї осені

Як та з чим носити срібний колір
@alexandralapp_

Створіть свій яскравий образ і сяйте!

Поділитися:

«Shine bright like a diamond», - саме такими словами можна охарактеризувати модницю, що вбралася у срібне. Срібний колір залишається актуальним ще з минулого  холодного сезону. На які срібні деталі у створенні образів варто звернути увагу цієї осені - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші гумові чобітки осені 2018

ОДЯГ

Будь-які срібні речі - надзвичайно самодостатні. Вони повинні залишатися у фокусі. Носіть срібні речі у контрасті із базовими - срібна спідниця-пліссе + чорний жакет; срібний жакет + біла футболка із лого тощо. Гортайте галерею, і нехай ці луки вас надихнуть!

ВЗУТТЯ

Кросівки, чобітки, мюлі - оберіть срібне взуття собі до смаку і підкресліть свою індивідуальність. Найбільш вдало срібне взуття комбінується із сукнями-міді, легкими спідницями, шкіряними шортами та речами із вінілу.

@crimelondon

@chiaraferragnicollection

@mashaefrosinina

МЕТАЛІК

Згідно зі стрітстайл-образами металік не поступається своєю популярністю як в одязі, взутті чи аксесуарах, так і макіяжі та манікюрі. Особливо стильний вигляд мають ботфорти або брюки дзеркального кольору. Поєднувати такий сміливий одяг варто зі светрами oversize, сорочками у чоловічому стилі або джемперами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо наймоднішу сумку осені 2018

@scandinavianfashions

@balmain

СРІБНИЙ АКЦЕНТ

Ефектний срібний аксесуар стане родзинкою вашого осіннього образу. Найбільш стильний вигляд має срібляста сумка. Одягніть total black лук і доповніть його сріблястим аксесуаром - і ви точно будете у тренді. 

@furla

ЗАБАГАТО БЛИСКУ НЕ БУВАЄ

Якщо ви прагнете бути у центрі уваги, не забувайте про правило - забагато блиску не буває. У новому холодному сезоні блискучі вбрання, взуття та аксесуари вважаються беззаперечним трендом. Можна сміливо комбінувати як монолуки, так і міксувати срібло із золотом, а також інші яскраві відтінки з ефектом гліттеру. 

@carolinaherrera

@balmain

До речі, тотал-срібний лук нещодавно обрала відома співачка Тейлор Свіфт для церемонії American Music Awards. Зірка доповнила образ виразним макіяжем очей і масивними прикрасами. 

@balmain

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позбутися зайвого: 5 порад, як навести порядок у своєму гардеробі