Як обрати дитячий карнавальний костюм

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дизайнер Христина Бобкова розповіла, як правильно створити дитячий образ на новорічне свято.

Поділитися:

Ялинкові іграшки власноруч: 3 оригінальні ідеї, як прикрасити ялинкуУкраїнський дизайнер та гість програми «Сніданок з 1+1» Христина Бобкова розповіла, як правильно обирати дитячий карнавальний костюм та як створити його вдома.

ЧОМУ НЕ ТРЕБА БРАТИ КОСТЮМ НА ПРОКАТ

Люблячі батьки завжди хочуть, щоб їхні діти були найгарніші та найоригінальніші на святкуванні Нового року. Тому, вислухавши побажання своїх дітей, вони йдуть до кравчинь, аби пошити унікальний новорічний костюм на один раз. І так щороку.

Враховуючи всеосяжне підвищення цін, вартість матеріалів різко зросла, і найекономніший образ обійдеться до 1000грн. Але необхідність і костюм гарний пошити, і зекономити активізує фантазію закрійника на 200%. – зізнається київська кравчиня.

Лишається один варіант – прокат костюму. Стандартна оренда обійдеться у 200-300грн./добу. Ціна може змінюватися в залежності від складності та якості вбрання.

Найпопулярнішими костюмами лишилися: снігурка, сніжинка, принцеса, королева, принц, звірі та пірати. У цьому році повернув колишню популярність костюм півня, оскільки майбутній 2017 буде роком вогняного півня.  – поділилася власниця салону прокату.

Як прикрасити ялинку та оселю до Нового рокуХристина Бобкова не радить брати дитячий костюм на прокат, адже такий одяг зазвичай низької якості і пошитий без смаку. У маленької дитини лише формується відчуття стилю й низькопробні костюми можуть лишити відбиток у майбутньому. Окрім того, невідомо, хто носив костюми раніше і чи прали їх після кожного використання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створити новорічну зачіску у стилі Грейс Келлі та Ольги Фреймут.

ЯК ЗРОБИТИ ДИТЯЧИЙ КАРНАВАЛЬНИЙ КОСТЮМ ВДОМА

Дизайнер Христина Бобкова радить зробити вбрання для дитини вдома. Це зблизить вас із малюком, а також ви будете вневнені у якості матеріалів для костюму. Анатолій Анатоліч, який нещодавно зворушив сімейною фотосесією, зізнався, що у дитинстві у нього завжди був костюм зайчика.

Універсальний костюм хлопчика – це білі колготки, біла майка. Обмотавшись дощиком, отримуєш костюм сніжинки, а причепивши шкарпетки до шапки – зайчика. – поділився спогадами Анатолій Анатоліч.

Для виготовлення дитячого костюму своїми руками дизайнер радить використовувати цупкий папір, накрохмалену бавовну, штучне хутро, наповнювачі (вату чи синтепон), аплікації, жабо тощо. Якщо ж ви вмієте вправно шити, обов'язково дослухайтеся до побажань вашої дитини. Вона повинна абсолютно комфортно себе почувати у новорічному костюмі. 

Нагадаємо, нещодавно ми ділилися новорічними роликами, які змусять вас повірити у дива.

Новини по темі