Як під виглядом секонд-хенду в Україну завозять контрабанду – сьогодні в програмі Гроші

Як під виглядом секонд-хенду в Україну завозять контрабанду – сьогодні в програмі Гроші
1plus1.ua

А також, що відбувається з так званими євробляхами - дізнаєтесь з цього випуску.

Поділитися:

За оцінками експертів Україна посідає третє місце у світі серед країн-імпортерів секонд-хенду. Журналісти програми Гроші каналу 1+1 провели розслідування, щоб з середини дізнатися, чому бізнес на вживаних речах в нашій країні такий прибутковий. У новому випуску програми Гроші, який вийде сьогодні о 21:45 на телеканалі 1+1, глядачі дізнаються, як серед секонд-хенду в Україну завозять контрабанду – телефони, побутову техніку та дорогий новий одяг. Крім того, Гроші викрили схему, у якій  секонд-хенд провозять під виглядом гуманітарної допомоги, аби уникнути податків на розмитнення та отримати надприбутки.

Також журналісти програми Гроші викрили цілу бізнес-імперію Московського патріархату, до якої входять сотні тисяч підприємств, серед яких заводи ферми, будівельні компанії, торгові точки, автобазари, які частково або повністю належать представникам церкви.

Крім того, журналісти програми Гроші відслідкували, що відбувається з так званими євробляхами, розмитнити які у власників просто немає коштів, та дізналися, скільки можна виручити за такі машини.