Як правильно доглядати за шкірою восени

Експерт із краси поділилася рецептами домашньої косметики для холодної пори року.

Поділитися:

У програмі «Сніданок. Вихідний» експерт з краси Ірина Медведєва розповіла, як треба доглядати за шкірою4 поради, як доглядати за шкірою рук обличчя восени.

За словами експерта, правильно підібрана косметика та догляд допоможуть побороти сухість і лущення шкіри, авітаміноз і навіть поганий настрій.

Для того, щоб «адаптувати» шкіру обличчя до холодного осіннього періоду, треба знати кілька хитрощів.

Як правильно доглядати за шкірою обличчя зранку та ввечеріПІЛІНГ

Пілінг – універсальна процедура, яку треба робити незалежно від пори року. Проте восени пілінг має бути м’яким, делікатним.

Щоб правильно очистити шкіру восени треба користуватися засобами, в яких є ексфоліанти – косметичні інгредієнти, що викликають відлущування мертвих клітин шкіри.

Ексфоліанти входять до складну кремів чи гелів, а також у фруктових і молочних кислотах.

Експерт розповіла, що для того, щоб очистити шкіру в домашніх умовах, достатньо приготувати молочну сироватку. Її треба нанести на очищену шкіру та залишити на 10 хв.

Сироватка має ніжну дію і не викликає подразнень шкіри, тому її сміливо можна наносити на зону бля очей і рота, – каже Ірина Медведєва.

Як попередити старіння шкіри за морфотипомВІДНОВЛЕННЯ

Восени дуже важливо «наситити» шкіру вітаміном С, щоб шкіра мала здоровий вигляд і не втрачала еластичності.

Перш за все треба щовечора наносити на обличчя зволожувальний крем, а перед виходом на вулицю – наносити захисні засоби.

Для того, щоб вітамінізувати шкіру, треба час від часу наносити на обличчя домашню маску (почистити яблука і гарбуз, змолоти в бленедері, додати 1 ст.л. змелених вівсяних пластівців).

ЗАХИСТ

Для того, щоб захистити шкіру від негативних факторів, експерт радить наносити на шкіру олію жожоба. Достатньо залишити її на шкірі 3-5 хв, а потім зняти залишки косметичною серветкою.

Після цього треба нанести тональний крем, який містить SPF.

Нагадаємо, що нещодавно експерт розповіла, як зробити домашній скраб для рук.