Як президентська резиденція «Залісся» заробляє мільйони на продажі тварин та лісу

Як президентська резиденція «Залісся» заробляє мільйони на продажі тварин та лісу

Cьогодні у програмі «Гроші».

Поділитися:

Журналісти програми «Гроші» каналу 1+1 дізнались, як президентська резиденція «Залісся», призначена для прийому-відпочинку глав іноземних держав та найвищих державних керівників України, заробляє мільйони гривень на продажі тварин. Зокрема, на продаж йдуть олені, лані, птахи, а також – м’ясо дичини. Як відстрілюють тварин під наглядом Держуправління справами – детальніше про це дивіться сьогодні о 21:30 на каналі 1+1.

Також у новому випуску програми «Гроші» глядачі побачать, як виробники кондитерської продукції продають бракований товар. Річ у тім, що прямої заборони на продаж некондиційного товару в Україні немає.  Саме цим заради власного збагачення і користується український шоколадний бізнес. Де збувають браковану продукцію, та як споживачам захиститися від такої покупки – дивіться сьогодні в програмі «Гроші».

Крім того, журналісти програми відправилися на Рівненщину, де з початком сезону дощів знову почали незаконно добувати бурштин. Під час розслідування «Гроші» натрапили на бандитське угрупування та поспілкувалися зі звичайними працівниками бурштинових  ділків.
Про це та інше дивіться сьогодні у програмі «Гроші» о 21:30 на каналі 1+1.