Як проходив попередній кастинг на другий сезон Школи (відео та фото)

Школа

У стінах каналу 1+1 пройшов попередній огляд учасників народного кастингу Школи.

Поділитися:

У лютому телеканал 1+1 оголосив народний кастинг на другий сезон українського серіалу Школа. За умовами відбору, охочі стати частиною популярної стрічки мали розмістити в Instagram свою світлину з хештегом #кастингшкола2, відзначивши сторінку @top.school.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки Школи вирушать у всеукраїнський тур

Сотню учасників, яка зібрала найбільшу кількість вподобань, запросили на огляд, що передує основному кастингу Школи.

Так, сьогодні до офісу каналу 1+1 прибули 77 учасників народного кастингу, які пройшли у топ-100. Кожен із них мав лише 2 хвилини на те, щоб показати себе якнайкраще та вразити творців серіалу.

Хлопці та дівчата неймовірно хвилювалися, тож їм не завадила підтримка зірок Школи. Яніна Андреєва, Ірина Кудашова, Богдан Осадчук, Олег Виговський, Анна Трінчер та Карина Чернявська підбадьорували своїх потенційних колег по знімальному майданчику, охоче відповідали на їхні запитання та фотографувалися.

Бажаю кожному присутньому не здаватися, бути собою та впевнено йти до своєї мрії – вони здійснюються, ми це знаємо, – виразила слова підтримки Ірина Кудашова.

Цікаво, що серед участинків передкастингу були помічені відомі українські блогери, суперфіналіст Голосу. Діти-4 Олександр Міньонок та зіркові діти – донька Ольги Фреймут Злата Мітчел та дочка співачки Ольги Полякової Маша. Залаштунки попереднього кастингу дивіться у відео. 

 

Новини по темі