Як знімали новорічний сюрприз для глядачів 1+1 у технології 360⁰

Як знімали новорічний гімн у форматі 360

У традиційному новорічному привітанні взяли участь близько півсотні людей.

Поділитися:

7 новорічних подарунків, які можна купити в останній моментКанал 1+1 презентував гімн у форматі 360 градусів. У зйомках відео брали участь близько півсотні людей: паралімпійська збірна, учасники АТО, маленькі таланти з проекту «Голос. Діти 3» і ведучі каналу 1+1.

Телеканал 1+1 зняв дві версії святкового ролику – для ефіру та інтернету. Для зйомки надсучасного ролику для інтернет-версії у павільйоні побудували величезний 6-метровий циліндр, діаметр якого був 20 м. Усередині цього циліндру зірки та телеведучі каналу співали гімн.

Під час перекляду ведіо 1+1 користувачі матимуть змогу детально роздивитися об’ємну картину, прокрутивши зображення в різні боки.

Ведуча програми «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко зізналася, що за свій вокал не хвилюється. Вона щодня тренувалася співати гімн України разом зі своїми дітьми:

Діти навіть спередчаються між собою, вирішують, хто співає правильно, а кому краще помовчати.

Анатолій Анатоліч, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1», каже, що для нього велика честь співати разом з паралімпійцями та учасниками АТО:

Я думаю, що тут вони зірки, а ми – просто запрошені гості.

Ведуча програми «Світське життя» Катя Осадча розповіла, що коли була школяркою і співала гімн України, то трактувала його слова лише як історію. Однак під час зйомок новорічного гімну 1+1 в зірки з’явилося інше розуміння:

Саме тут ми відчули, що всі слова актуальні для нашого сьогодення.

Зйомки гімну напередодні Нового року вже стають традицією каналу 1+1. Однак цього разу гімн став особливим – у ролику показали кадри найголовніших і найсуттєвіших подій в Україні за рік.

У зйомках Гімну України взяли участь: ведуча Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Ольга Фреймут, Людмила Барбір, Марина Леончук, Валентина Хамайко, Руслан Сенічкін, Анатолій Анатоліч, Олександр Попов, Дмитро Комаров, Олексій Душка, Олександр Дубинський, Святослав Гринчук, тренер «Голосу країни-7» Джамала, учасники «Голосу.Діти-3» та переможниця Еліна Іващенко, актори Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Олена Кравець, Юрій Корявченков, Міка Фаталов, Національна паралімпійська збірна України та герої мультимедійного соціального проекту «Переможці».

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут, Дмитро Комаров та Андрій Мацола показали українцям вражаючу країну на відео 360.