Як знімали велике італійське весілля з акторами серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» (відео)

Українські актори приміряли на себе образи в італійському стилі.

Поділитися:

«Зять» Ольги Сумської розповів, як йому вдалося задобрити свою тещуСьогодні о 21:00 на телеканалі 1+1 стартує 8-серійна комедія «Найкращий» тиждень мого життя» – варіація на тему сімейного переполоху. Напередодні прем'єри серіалу головні актори взяли участь у весільній фотосесії для журналу «FPost».

Ольга Сумська, Володимир Горянський, Костянтин Октябрський, Катерина Вострікова приміряли на себе образи в італійському стилі.

Велике італійське весілля знімали в режимі «нон-стоп» під палким київським сонцем. У підготовці фотосесії взяли участь 17 осіб. Літній майданчик ресторану Ronin прикрасили квітами, додатковими декораціями і навіть «бабусиним килимом».

Ольга Сумська та Володимир Горянський «зіграли» італійське весілля (фото)Герої серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» знову зустрілися «сімейним» складом на майданчику, але на цей раз в глянсовому амплуа. Володимир Горянський здивував несподіваним аксесуаром – стильною кепкою.

Ольга Сумська підкорила учасників знімального процесу шикарним червоним платтям. Катерина Вострікова і Костянтин Октябрський були одягнені в стильне весільне вбрання, яке розкривало тематику фотосесії.

Цієї осені ми представили героїв серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» в нашому ювілейному номері. На сторінках журналу «FPost» ми показали улюблених українських акторів у стильних тематичних образах fashion- photostory, тим самим зберігаючи емоції і передаючи атмосферу серіалу, – коментує редактор журналу Вікторія Барановська.

Тест: Якою тещею ви будете?Нагадаємо, що в центрі сюжету «Найкращого» тижня мого життя» одвічна проблема батьків і дітей. Серіал з іронією розповідає про всі найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля.

Найбільше не щастить нареченому, який потрапляє з однієї комічної ситуації в іншу. За його пригодами і спритністю пильно спостерігають батьки нареченої, яким так старанно намагається сподобається головний герой.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знімали інтимну сцену з Володимиром Горянським та Ольгою Сумською

На шляху жениха виникає безліч перешкод, безглуздих ситуацій, і кожна спроба виправити становище обертається повним провалом.

Актори серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» справжні професіонали – відіграли міміку на високому рівні. Проект вийшов красивим, ми використовували стильні образи, які допомогли створити теплу і доброзичливу атмосферу, – коментує fashion-фотограф Максим Гетьман.

Над фотосесією працювала велика команда, кожен учасник якої зробів свій важливий внесок у створення стильної fashion-картинки.

На сторінках журналу «FPost» улюблені українські актори приміряли весільні наряди, але чи відбудеться торжество в «Найкращому» тижні мого життя» – головна інтрига серіалу.

Дивіться «Найкращий» тиждень мого життя» та смійтеся разом із українськими акторами вже з 10 жовтня на 1+1 о 21:00.