Активістка Майдану зустрілася зі знімальною групою ТСН, яка врятувала їй життя

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Знімальна група ТСН вперше зустрілась з жінкою, яку врятувала під час штурму Майдану
1plus1.ua

ТСНівцям вдалося врятувати п'ятьох людей під час штурму Майдану.

Поділитися:

Команда ТСН провела майстер-клас для дітей-переселенцівЗнімальна група ТСН вперше зустрілась з жінкою, яку врятувала під час штурму Майдану. Випадок стався у день кривавих подій у Маріїнському парку 18 лютого 2014 року. Того дня знімальна група ТСН вивезла на власному автомобілі ПТС п’ятьох поранених активістів Майдану.

Майже два роки потому команда ТСН зустрілась з однією з врятованих – Валентиною Банківською. Жінка не запам’ятала імен своїх рятівників, тому протягом двох років намагалась їх знайти, щоб подякувати.

Під час зйомок документальної стрічки під назвою «20 років ТСН» зустріч таки відбулась. Історія порятнку Валентини стала однією з багатьох, покладених в основу фільму, що розкриває багаторічний шлях ТСН на українському телебаченні.

Ми хочемо розказати про ТСН крізь призму основних подій в країні. Злети і падіння, революції і стихійні лиха, поразки та перемоги – все це довгий шлях, який разом з українцями пройшла й ТСН, – розповідає автор стрічки Світлана Усенко.

В основу документального фільму «20 років ТСН» лягли нерозказані історії та спогади співробітників ТСН про найважливіші для України події, історичні реконструкції, вражаючі розповіді, архівні кадри та унікальні факти.

Зйомки фільму розпочалися у жовтні цього року, а його прем’єра запланована на 8 січня 2017 року на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що до списку робіт Світлани Усенко належать документальні стрічки «Таємниці генія Шевченка», «Секрети Бандери» та найуспішніший документальний фільм 2015-2016 років «Розщеплені на атоми», присвячений річниці Чорнобильської трагедії.

Новини по темі