Актори Школи презентували офіційну колекцію, створену за мотивами серіалу

Школа

Українські школярі в захваті від продукції з колекції #Школа.

Поділитися:

Зі знімального майданчика – на зустріч із прихильниками. Днями актори популярного українського серіалу презентували офіційну колекцію, створену за мотивами серіалу. Чим і відкрили шкільний ярмарок у торговельному центрі Епіцентр. На захід завітали юні прихильники стрічки, а також їхні батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати якісні канцтовари для дитини

Із фанами серіалу зустрілися актори Яніна Андрєєва, Анна Трінчер, Олександр Петренко, Олег Виговський та Богдан Осадчук. Кожен із них звернувся до прихильників, показав свій талан та дав молоді слушні поради. До прикладу, учасниця Голосу країни Анна Трінчер запалила глядачів своїм виступом та презентувала нову пісню, а Олег Виговський вразив бітбоксом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Олександр Петренко про другий сезон Школи: «Буде багато інтриг та кохання»

Зошити, блокноти, футболки із зображеннями улюблених героїв суперхіта телебачення та інтернету, а також брендовані сумки та наплічники – кожен охочий мав можливість придбати продукцію із лімітованої офіційної колекції #Школа.

Ще під час зйомок першого сезону жартували, що таке може бути. А зараз продукція в продажу. Це дуже круто! – поділився враженнями Сашко Петренко.

Родзинкою колекції стали зошити, що говорять! Усе завдяки сучасній технології – AR-відео з акторами серіалу, зображеними на обкладинці. Достатньо завантажити на мобільний пристрій безкоштовний додаток LINZAR, відкрити його та авторизуватися, навести камеру на обкладинку зошита – і слухати зірок Школи! Що цікаво – відео на обкладинці змінюватимуться.

Школярі в захваті від продукції та від того, що тепер їхні кумири поруч.

Також того дня був зафіксований рекорд України «Найбільший зошит України» з параметрами 2400 на 1700 мм. На його обкладинці – актори Школи, а на сторінках – їхні автографи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Школи Богдан Осадчук проникливо прочитав вірш Ліни Костенко (відео)

Тож Готуйтеся до #Школи та чекайте на нові захопливі серії серіалу!

Сезон Школа. Недитячі ігри стартує в ефірі 1+1 вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яніна Андрєєва поділилася світлинами зі зйомок Школи

Новини по темі