Акторка серіалу Дві матері Зоряна Марченко розповіла, що вважає найкращим у материнстві

Зоряна Марченко про акторство, особисте життя й догляд за собою.

Поділитися:

Зовсім скоро на 1+1 стартує прем’єра нового українського серіалу Дві матері. Сюжет стрічки розгортається навколо двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов’язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину та згодом дізнається про страшний діагноз – безпліддя. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя жінок.

Роль Зої виконала акторка Зоряна Марченко. В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua зірка розповіла більше про свою роль, зізналась, чому обрала професію акторки, а також поділилась, що для неї – бути мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Михайло Пшеничний розповів, як ставиться до зради у стосунках

Вашу героїню Марту можна назвати негативним персонажем. Заради своєї мети вона готова на все. Як ви ставитесь до своєї героїні?

Зоя робить усе заради того, щоб помститися. Однак у певних моментах її можна зрозуміти. У неї було дуже важке дитинство і трапилась переломна ситуація. У такий момент кожному потрібно, аби поруч були люди, які можуть допомогти, підтримати і показати правильний шлях. А в житті Зої не було таких людей. Вона втратила найближчу людину – свого брата-близнюка, свою половинку. Я вважаю, що в такі моменти, залежно від того, хто біля тебе поруч, ти відповідно будуватимеш своє життя далі. Зоя була у дуже важкому стані. Від цього і залежали її вчинки. Вона відштовхувалась від обставин.

Як ставитесь до сурогатного материнства?

Вважаю великим прогресом, що в українському кіно підіймають такі актуальні теми, як сурогатне материнство. Це гарний спосіб для пар, які не можуть мати власних дітей, дати родинне тепло і турботу малюку. Але дуже важливо, щоб під час всього процесу родину супроводжували юристи та психологи, які будуть піклуватися про усі задіяні сторони.

Як ставитесь до зради у стосунках?

Це виключено. Якщо хтось один із пари зраджує, він не поважає іншого. Якщо ти покохав людину і знаходишся з нею поруч, то зрада стає для тебе приниженням. Той, хто зраджує, ображає в першу чергу себе. На мою думку, якщо таке відбувається у парі, люди повинні розійтися.

Чому ви вирішили стати акторкою?

Я народилася у сім'ї акторів. В дитинстві я ще вагалася між мріями – стати акторкою чи співачкою, та все ж продовжила йти по стопах батьків. Я вважаю акторську професію найкращою. Це неймовірно – перевтілюватися абсолютно в іншу людину, показувати відмінний характер, поведінку, звички. Ти може бути ким завгодно. Ця примірка образів мені дуже до душі, адже це так цікаво!

Що для вас означає бути мамою?

Після народження доньки я почала відчувати більше відповідальності. Якщо раніше я могла про певні речі не думати, тому що я була сама, то зараз я несу відповідальність за маленьку людину. Все, що я роблю, це для неї. Крім того, я розумію, що являюсь для неї прикладом.

У вас чудова фізична форма. Як її підтримуєте?

Я ніколи серйозно не займалась спортом. Своїй гарній формі я вдячна генам. Однак я розумію, що мені вже 30, і саме у цей час кожній жінці необхідно особливо замислитись над своїм здоров'ям і красою. Варто тримати себе в гарній формі. Крім того, мені хочеться бути прикладом для своєї доньки, щоб вона полюбила спорт. Їй вже 2,5 роки, і я хочу записати її на гімнастику або в інші спортивні секції.

Поділіться своїми секретами краси.

Я ще ніколи не займалася серйозними салонними процедурами. В реальному житті я майже не фарбуюсь і дозволяю шкірі відпочити від професійного макіяжу на зйомках. Я також стараюсь спати не менше 8 годин на добу і пити багато води. Вже протягом року я вегетаріанка, і мені це дуже подобається. Просто у якийсь момент я зрозуміла, що у своєму раціоні потрібно щось змінити. Вегетаріанство справді сприяє відновленню шкіри, робить її більш сяючою та здоровою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Дві матері Ольга Атанасова розповіла, як ставиться до сурогатного материнства

Фото: zorya_marchenko