Акторка серіалу Школа випустила кліп (відео)

Школа
Акторка серіалу Школа Оля Шевченко випустила кліп (відео)

Зірка присвятила пісню своєму коханому.

Поділитися:

Виконавиця однієї з головних ролей у серіалі Школа випустила свій новий кліп. Оля Шевченко виступає під творчим псевдонімом Olya Shelby і сьогодні вона представила свій кліп на пісню «Чуєш». Саундпродюсером треку став Тимофій Решетько, з яким Оля працює вже два роки.

«Він вірить в мене. Я сильно змінилася за ці два роки. Була затиснутою грудкою нервів, а зараз не боюся ні сміятися, ні плакати», - коментує сама Оля.

Режисер відео Алена Данилюк, відома фотограф, яка знімала відео і фотосети для Олени Венум, Саші Чистовій, Маші Тимошенко. Саме її ідеєю було зняти кліп на Київському морі. 

З дев'ятої ранку і до заходу сонця знімали без перерви. Було по-лютневому холодно, з моря дув сильний вітер, зрідка бігали грітися - а потім знову в кадр.

Роль коханого артистки зіграв її колега по серіалу Школа Саша Петренко.

«Коли ми шукали головного героя для кліпу, основною вимогою для нього була красива щира посмішка. Я відразу згадала Сашу. Тим більше, ми рік знімаємось разом, знаємо одне одного і відчуваємо. І, до слова, шанувальники серіалу постійно нас «сватають», вважають гарною парою».

За словами самої Олі, цю пісню вона присвятила своєму хлопцеві і складним моментам їхніх стосунків:

«Він - теж публічна людина. Постійно в гастролях і роз'їздах. Ми знаходимося в сотнях кілометрів одне від одного. Скоро я їду в фан-тур зі Школою на цілий місяць. Те, що відбувається - дуже велике випробування для нас і наших стосунків. Але, думаю, ми його пройдемо. Кожен з нас прикладає до цього свої зусилля! Я дуже ціную все, що робить мій хлопець для мене, його турботу.

Ім'я свого коханого артистка не афішує:

«Нехай це звучить банально, але щастя любить тишу. Ми не хочемо привертати до себе зайвої уваги. Але мої найуважніші шанувальники вже вирахували його по ... татуюваннях. Я в захваті, як вони це зробили! Вони називали себе Шелбікі, але особисто я перейменувала їх в Шерлоків після такого!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Шевченко (Таня зі Школи) з'явиться у кліпі відомого гурту

Новини по темі