Акторка Школи Оля Шевченко зізналась, що допомогло їй подолати депресію

Школа
Таня з серіалу Школа розповіла, як подолати депресію
@olya_shelby

Таня з серіалу Школа дала поради тим, хто страждає від поганого настрою і занепаду сил.

Поділитися:

Вже скоро глядачі каналу 1+1 побачать продовження серіалу Школа. Випускний. Його герої дорослішають, вчаться будувати стосунки і вирішувати дедалі складніші проблеми.

Одна з серйозних підліткових та дорослих проблем — депресія. Про те, що допомагає впоратися з поганим настроєм та налаштуватися на позитив, розповіла акторка Оля Шевченко.

Особисто мені допомагає музика. Спорт. Перегляд мотиваційних біографічних фільмів або читання книг. Здоровий спосіб життя, зарядка, сон і харчування.

Також Ольга впевнена: іноді найважливіше — почути свої бажання.

«Днями я просто з'їла вперше за півроку гамбургер і зрозуміла, що мені стало так легко, як не було дуже давно. Я була щаслива, як дитина. Треба просто зрозуміти, що вам зараз потрібно».

Акторка додала, що процес боротьби з депресією потребує часу. Щоб його пришвидшити, варто з’ясувати причину. Якщо причиною поганого настрою стала заздрість, від неї краще позбавитися:

Радійте за людей! Розвивайтеся духовно і фізично. У здоровому тілі здоровий дух!

Інша причина депресії на думку Олі Шевченко — надлишок або нестача спілкування.

«Подумайте про те, скільки у вас друзів, які вони, з'ясуйте на кого ви витрачаєте свій час. І чи готові вони прийти на допомогу?»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса серіалу Школа Ольга Шевченко: біографія та цікаві факти

Наостанок зірка порадила не приховувати будь-які проблеми від батьків.

Можливо, вам потрібна допомога лікаря і в цьому немає нічого страшного. Страшно буде тоді, коли ви не отримаєте допомогу... Будьте щасливі! І здорові!

Не пропустіть нові серії серіалу Школа. Випускний:

Новини по темі