Зірка серіалу «Уламки щастя» розповіла про співпрацю зі співаком Джастіном Бібером

Аліна Боз розказала про стосунки з зірками шоу-бізнесу та назвала ім'я свого хлопця.

Поділитися:

Актриса Ебру Озкан: біографія, особисте життя та фотоМолода актриса Аліна Боз (Alina Boz) розповіла про себе та свою роль у турецькому серіалі про любов «Уламки щастя», який 8-го серпня стартує на 1+1.

БІОГРАФІЯ АЛІНИ БОЗ

Аліна Боз народилася 14 червня 1998 року в Москві. Дитинство дівчинки пройшло в Росії, проте в семирічному віці вона з батьками переїхала до Стамбула. Мама Аліни Боз – росіянка, тато – турок.

У 9 років я почала займатися театральним мистецтвом. Пізніше я записалася в акторське агентство, почала зніматися в рекламах, з’являтися на обкладинках журналів, – каже Аліна Боз.

Аліна Боз також зізналася, що її батьки завжди підтримували її прагнення стати актрисою. Аліна Боз, на відміну від своїх досвідчених колег, завжди радіє увазі своїх прихильників.

Найвродливіші актриси турецьких серіалів (фото)ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ АЛІНИ БОЗ

Аліна Боз не любить розповідати про своє особисте життя. Проте подейкують, що актриса зустрічається з молодим актором Бураком Йорюком.

Хлопець Аліни Боз часто з’являється в Instagram зірки «Уламки щастя».

ДИТИНСТВО АЛІНИ БОЗ: INSTAGRAM

У своєму Instagram Аліна Боз часто ділиться з прихильниками особистими фото та відео.

На одному з архівних відео можна почути, як маленька Аліна Боз розмовляє російською.

Фото Аліни Боз із мамою – одне з найулюбленіших серед прихильників акторки.

Уламки щастя: Еркан Петеккая розкрив секрет щасливого сімейного життяФІЛЬМОГРАФІЯ ТА КАР’ЄРА АЛІНИ БОЗ

В акторському запасі у молодої актриси небагато ролей. Проте критики пророкують Аліні Боз блискуче майбутнє.

Кінодебют Аліни Боз відбувся 2013 році в серіалі «Відважна медсестра», коли дівчині було лише 16. Після цього актрису запросили знятися в рекламі мобільного турецького оператора Avea разом зі співаком Джастіном Бібером і коміком Ата Демірером.

Аліна Боз також була обличчям журналу Heygirl, де вона з’явилася в обіймах турецького співака та однофамільцем Муратом Бозом у 2010 році.

Найбільшу популярність Аліні Боз принесла роль у серіалі «Уламки щастя», зйомки якого розпочалися у 2014 році. Стрічка розповідає про життя двох дівчат, яких переплутали в пологовому будинку. Аліна Боз виконує одну з головних ролей – Хазал – дівчини з небагатої сім'ї, яка заздрить багатим людям.

За словами Аліни Боз, вона дуже здивувалася та зраділа, коли їй запропонували роль Хазал.

Ми зовсім не схожі з Хазал. Я б любила жінку, яка мене виховала так само, як і свою біологічну матір. Я доклала чимало зусиль, щоб зрозуміти почуття моєї героїні, – каже акторка.

Нагадаємо, що нещодавно виконавець головної ролі серіалу «Уламки щастя» та секс-символ Туреччини показав дивовижні відео з відпочинку в Африці