Актриса Ебру Озкан: біографія, особисте життя та фото

Турецька актриса Ебру Озкан: біографія, особисте життя, фото та найкращі серіали
Emre Yunusoglu. Джерело: gloria.hr

Зірка серіалу «Уламки щастя» Ебру Озкан розповіла про свого чоловіка та показала найкращі фото в Instagram.

Поділитися:

Коли покажуть серіал «Уламки щастя» на 1+1Турецька актриса і модель Ебру Озкан зіграла одну з головних ролей у драматичному турецькому серіалі про любов «Уламки щастя». У стрічці актриса зіграє Ділару – жінку, яка вийшла заміж за успішного бізнесмена, який давно нічого не відчуває до своєї дружини, та виховує двох дітей.

БІОГРАФІЯ ЕБРУ ОЗКАН

Актриса і модель Ебру Озкан народилася 18 листопада 1978 року в Анкарі. В актриси є дві старші сестри та брат, які почали жити окремо від батьків ще тоді, коли Ебру була ще маленькою. Дитинство дівчинки пройшло в маленькому районі Хаджібекташ.

З дитинства я мріяла стати актрисою. Заради цього я повернулася в Анкару і вступила на театральний факультет, – розповідає Ебру Озкан.

Із 2006 року турецька красуня вже грає в театрі.  До того, як долучитися до роботи над серіалом «Уламки щастя», актриса вже була широко відома в Туреччині.

Секс-символ Туреччини показав дивовижні відео з відпочинку в АфриціФЛЬМИ ТА СЕРІАЛИ З ЕБРУ ОЗКАН

Турецька актриса Ебру Озкан дебютувала в кіно у стрічці «Дім жахіття» у 2006 році. Серед найуспішніших фільмів і серіалів актриси – «Усадьба госпожи», «Мамы и дочери» та «Уламки щастя».

В останньому серіалі «Уламки щастя» Ебру Озкан зіграла дружину Еркана Петтекая – негативного персонажа – Ділару Гюрпинар. Жінка несподівано дізнається, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років вона виховує чужу дитину.

У своєму світі Ділара має рацію. Вона бореться за те, у що вірить, захищає своїх дітей і сім’ю. Жити, як Ділара, дуже складно. Адже вона сама позбавляє себе щастя та спокою, – розповідає про свою героїню Ебру Озкан.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ ЕБРУ ОЗКАН

З 2013 року Ебру Озкан зустрічається з актором Ертаном Сабаном. У червні 2016 року Ебру Озкан вийшла за нього заміж.

Кохання робить мене собою. Впливає на мою хімію, – каже актриса.

Чоловік Ебру Озкан часто публікує в Instagram сімейні фото.

Нагадаємо, що раніше Ебру Озкан зустрічалася з актором Неджатом Ішлером, з яким вони разом грали у серіалу «Усадьба госпожи». Проте з початком зйомок стрічки «Уламки щастя», які розпочалися в Туреччині у 2014 році, пара розійшлася.

НАЙКРАЩІ ФОТО ЕБРУ ОЗКАН: Instagram

За словами Ебру Озкан вона вміє отримувати задоволення від життя.

Нема великих очікувань і поганих передчуттів, тому нема й розчарування. Мої кишені наповнюються та з часом порожніють. Саме так я отримую досвід, – каже турецька атриса.

Нагадаємо, що нещодавно актори серіалів Величне століття. Роксолана та Уламки щастя зізналися, скільки вони заробляють.