Алла Кудлай зізналася, чому насправді прийшла на «Голос країни 7»

Голос країни

Народна артистка України зізналася, чому вирішила піти в команду Джамали.

Поділитися:

Алла Кудлай взяла участь у сліпих прослуховуваннях «Голосу країни7»Народна артистка Алла Кудлай, яка нещодавно зчинила фурор на шоу «Голос країни 7», розповіла, з якою метою вона насправді прийшла на проект. Співачка зізналася, що просто обожнює вокальне шоу.

Українська артистка була настільки вражена роботою усіх творців шоу, що вирішила побажати їм натхнення для подальших звершень.

Я жінка творча: хочу – творю, хочу – витворяю. Я прийшла на «Голос країни 7», щоб надихнути кожного учасника цього свята пісні. Надихнути на позитив і на перемогу, - каже Алла Кудлай.

Також Алла Кудлай розповіла, як вона вчилася співати французькою. За її словами, в цьому їй допомогла онучка.

У мене в будинку живе вчителька французької мови. Вона мене трохи навчила, проте «р» я все одно не вимовляла так, як треба. Тоді я згадала мою онучку Уляшу, те, як вона вимовляє цю букву, - каже співачка.

На сліпих прослуховуваннях народна артистка потрапила до команди Джамали. Алла Кудлай вважає, що вибір їй допомогла зробити власна інтуїція. За словами Алли Кудлай, вона душею відчула, що їй потрібно йти до переможниці Євробачення 2016.

Дивіться «Голос країни 7» щонеділі о 21:00 на 1+1.

Новини по темі