Анатолій Анатоліч зворушив милою сімейною фотосесією

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Анатолій Анатоліч зворушив милою сімейною фотосесією (фото)
Фотографія: www.facebook.com/Yula.Yula1?pnref=story

Ведучий програми «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч поділився зворушливими знімками з донечками та дружиною.

Поділитися:

Напередодні Нового року ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій АнатолічАнатолій Анатоліч поділився з прихильниками милими сімейними фотографіями.

Разом зі своїми донечками Алісою та Лолою, а також дружиною Юлою ведучив знявся у фотосесії. Серію знімків зірковий татусь назвав «Я і мініЯ у спідниці». 

На фото Анатоліч позує в обіймах своїх доньок. У коментарі до фото ведучий також нагадав про важливість сімейних цінностей і значущих миттєвостях у житті.

Ми дуже мало фіксуємо моменти нашого щастя, і іноді можемо навіть не помічати, як швидко ростуть наші діти! Тому я закликаю усіх батьків робити більше фото спільно зі своєю малечею. Я таким чином помічаю доросліший погляд моєї старшої доньки Аліси. А Лола така дивовижна, що не припиняю тішитися її фото, навіть коли дивлюся на неї кожного дня! – прокоментував Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч постійно фотографує своїх маленьких принцес і ділиться знімками в соціальних мережах. Так на відпочинку в Туреччині він відтворив обкладинку гурту Nirvana за допомогою доньки. 

Новини по темі