Андре Тан розповів, як створював форму для Олімпійської збірної України

Під час створення олімпійської форми, український дизайнер врахував стиль і комфорт кожного спортсмена.

Поділитися:

До Олімпійських ігор 2016Олімпійські ігри 2016: за ким з українських спортсменів стежити під час Олімпіади в Ріо готуються не лише спортсмени, а й дизайнери. Експерт Сніданок. Вихідний та стиліст проекту Поверніть мені красу Андре Тан створив національній збірній яскраву форму.

Олімпійські ігри 2016 відбудуться з 5 по 21 серпня у Ріо-де-Жанейро. Для того, щоб українські спортсмени виділялися серед інших, Андре Тан знайшов креативне рішення. Парадні сукні та футболки олімпійців прикрасив авторський принт Діамантова Україна.

За словами Андре Тана, під час створення форми для українських спортсменів він враховував не лише правила дизайну, адже комфорт – найголовніше для олімпійців.

Я прислухався, чи зручно спортсменам у новому вбранні. Інколи вони рекомендували щось змінити або додати, щоб мати можливість вільно рухатися – каже дизайнер.

За словами Андре Тана, для нього дуже важливо було, щоб українська форма вирізнялася з-поміж інших, була яскравою.

Ріо – це яскраве місто. Треба було зробити так, щоб, коли виходила українська збірна, її було видно за три кілометри, – жартує Андре Тан.

Нагадаємо, що нещодавно Чемпіонка світу із вправ з обручами Ганна Різатдінова розповіла, як вона готується до Олімпійських ігор 2016. Художня гімнастка зізналася, скільки годин вона проводить у залі та чому чотири рази вдень зважується.